Yanlış duymadınız! Bu konu çok ciddi bayanlar baylar. mymusictaste.com tarafından düzenlenen bir nevi anket mevcut. Peki nedir bu anket ve FT ISLAND'ı napıcaz da deyim yerindeyse ayağımıza kadar getirebilicez? Bunun cevabı aslında çok basit. Birazda büyük puntolarla linkini vereceğim siteye gireceksiniz üye olup sonra anketimize katılıyorsunuz. Ve eğer ki bu toplanan imzalar diğer ülkeler ve şehirler için toplanan imzalardan çok çıkıp da sıralamaya girerse FT ISLAND'ı ülkeye getirmek için çalışmalar başlıyor. Önce bir konser biletleri için ön satış oluyor. Eğer yeterli satış rakamına ulaşılırsa da konser gerçekleştiriliyor. 


AMAN DİKKAT DİKKAT! Asıl mesele burası çünkü. Eğer ki imzaladığınız halde yok bilet pahalı yok yer bana uzak yok ailem izin vermiyor şeklinde bahanelerle konserden vazgeçerseniz rezillik oluyor. Daha önce de oldu çünkü aynısı. Jay Park ve Ailee gibi isimlerin İstanbul'da konser vermesi için imza toplandı. Dünya genelinde açık ara öne geçildi. Ama bilet satışında onda biri bile olmadı. Haliyle bu skandal durum konserin iptal edilmesiyle sonuçlandı. O yüzden önerimdir ki eğer gitme konusunda emin değilseniz imza da atmayın. İnsanların hevesleri de kursağında kalmasın. 


188 şehir arasında İstanbul şu an 85.000 küsur oyla 3. sırada. 100.000 küsur ile Moskova 1. sırada ve bizimle arasında çok az bir farkla da Budapeşte 2. sırada. Şimdiki sıralamaya bakarsak neden olmasın gibi. Gönül ister ki gelsinler ama hayaller hayatlar işte. :)

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top