(Bu sene seçilen gönüllü arkadaşlarımız.)

Kore’ye gittikten sonra Türkiye’ye adapte olmakta biraz zorlandım. Hacı 6 günde bu kadar olmaz demeyin, valla ben de anlamış değilim. Oraya adapte olmaya dünden razıymışım. Ama Kore’ye gittim diye gönüllülüğü bırakacak değildim ve gönüllü seçimlerine yeniden başvurup, yeniden seçildim. 5 Mayıs Cuma günü Levent’teki Kore restoranı Çamsut Restorant’ta yeni seçilen dostlarımızla buluştuk. Dostlarımız dememin nedeni hangisiyle konuşsam sanki ilk buluşmamız değilmişçesine birden kaynaşmamız.

(Yeni Müdürümüz ilk konuşmasını yaparken.)


KTO İstanbul Ofisine yeni bir müdür geldi bu sene. Ondan bir konuşma dinledik. Kore’ye giden iki kişi olarak Hanboklu Hanım Tuse, ben ve bizimle birlikte gelen KTO çalışanımız Zehra başganımız kısacık birer sunum yaptık. Benim teknik aksaklıklar nedeniyle hazırladığım videoyu izletemedim gerçi ama onu youtubea yükledim oradan siz de izleyebilirsiniz. 


Çektiğim fotoğraflar eşliğinde kısa bir konuşma yaptım ben de, elimden bir şey gelmeyerek. Sonra da yeni gönüllülerimiz için ne yapmaları gerektiğine dair açıklayıcı bir sunumdan sonra Kore mangalıyla midelerimiz bayram etti. O sırada instagram üzerinden bir canlı yayın yapmıştım, çok fazla izleyen olmadı gerçi ama o canlı yayının videosunu editleyip youtubea yükledim. Video bloglara en azından ufaktan böyle bir giriş yaptım. Saçmalamalarımı izlemek isteyen varsa ya da ortamı merak edenler varsa izleyebilirler efenim. :D

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top