Uzun süredir kişisel gerekçelerle blog yazamaz oldum. İşe yarayacak mı bilinmez ama geleceğime dair ciddi kararlar verip önemli adımlar atmaktaydım. Ama yine de yazamasam da etkinlikleri kaçırmadım. Kambersiz düğün olmaz bu duruma cuk oturuyor. 
O etkinliklerden size anlatmak istediğim sonuncusu da İstanbul’da 7 Mart Salı günü Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda yapılan etkinlikti. Etkinliğin amacı Türkiye ve Güney Kore’nin diplomatik ilişkilerinin 60. yıl dönümünü hatırlamak ve tören yapmaktı. 60. yıl dönümü kapsamında Ankara’da yapılan büyük etkinliklerin yanın da İstanbul’da da mütevazi bir akşam organize edildi. Tertip edilen bu resepsiyona blogger arkadaşımızın kontenjanından biz de katılma fırsatı bulduk. 
Günün anlam ve önemine ithafen vip konukların konuşmalarını dinledikten sonra, uzun bir tekvando gösterisi izledik. Tören sonunda da açık büfe Türk- Kore yemek ikramında doyasıya yedik. Yerken de bir yandan da sohbet muhabbet kaynaştık. Törenden ve gösteriden fotoğraflar çektim, ama açık büfe kısmında yemeklere yumulmayı seçtim. :D Fotoğraflar için tıklayınız! 3 adet de video çektim, dileyenler facebook sayfamdan izleyebilirler.



0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top