Türkiye’de 2017 yılında Kore Kültürü ile ilgili Etkinlik veya Proje yapacaklara Destek
Kore Cumhuriyeti Büyükelçiliği Kore Kültür Merkezi Kore-Türkiye diplomatik ilişkilerinin 60.Yılı’nı kutlama ve “2017 Kore-Türkiye Karşılıklı Kültür Yılı” münasebetiyle Türkiye’de Kore Kültürünü tanıtmak ve iki ülkenin kültürel alışverişini canlandırmak amacıyla Kore kültürü ile ilgili etkinliklere veya projelere maddi destek verilecektir. Aşağıdakileri baz alarak başvuru yapabilirsiniz, ilgisi olanların katılımlarını bekliyoruz.
- Konu: 2017 Kore-Türkiye karşılıklı Kültür Yılı Kore Kültürü ile ilgili etkinliklere veya projelere maddi destek
- Destek İçeriği: 2017 yılı Temmuz ayın sonuna kadar Kore ve Kore Kültürü tanıtımı amacıyla etkinlik düzenleyeceklere veya proje yapacaklara gereken bütçeyi sağlama
- Başvuru Yapabilecekler: Kore Kültürü ile ilgili etkinlik veya proje düzenlemek isteyen topluluk(kurum, dernek, okul vs.) veya kişi
- Başvuru Tarihi: 13 Mart Pazartesi ~ 20 Mart Pazartesi 2017, 18:00’e kadar
- Başvuru yöntemi: Başvuru formu doldurup yunushan777@gmail.com adresine gönderiniz. Başvuru formu için aşağıdaki linki tıklayınız.

- Değerlendirme Kriterleri
-- Türkiye’de Kore ile ilgili etkinlik yapılmamış şehirlerde
düzenlenecek olan etkinliğe öncelik 
-- Etkinlik planının detaylılığı ve gerçekçiliği
-- Bütçe kullanımı ile ilgili planın programa dayanarak, detaylı bir
şekilde yazılması

- Seçim sonucu: Seçilen topluluk veya kişilere bizzat bildirim
** Destek alan etkinliklerden iyi sonuç gösteren topluluk temsilcilere veya kişiye 2017 yılı Ekim ayında yapılacak olan Kore Kültür Turuna katılama şansını ödül olarak verilecektir.(2017 yılı Temmuz ayın sonuna kadar düzenlenecek olan etkinliklere dayanarak değerlendirilecektir. Detaylı değerlendirme kiriterleri hakkında daha sonra duyuru yapılacaktır.)
*Danışma: Kore Kültür Merkezi, Yunus Bey, 0312-468-3050, yunushan777@gmail.com

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top