1) 2PM - Without You
Geçmişten sıyrılmaya ihtiyaç duyduğum zamanlarda en iyi dostum olmuştu bu şarkı. Sözlerini gerçekten hissederek söylediğim bir şarkıdır. Her dinlediğimde iyi ki Hottest'ım dedirtmişlerdir bu çocuklar bana. Şimdilerde eski parlak zamanlarını yaşamasalar da ben umudumu hiç kesmiyorum bu gruptan. Bir gün tüm antileri utandıracaklar.

2) Super Junior - Bonamana
Super Junior'un üzerine oturmuş o belli ritim ve kelime tekrarlarından oluşan bir şarkı olsa da, ne söyleseler dinlettiriyor bu eşek sıpaları. Bu şarkıdaki tek sıkıntım klip. Siz o çocukları florasanlarla dolu odalara tıkmaktan ne zevk alıyorsunuz anlamıyorum. Salın şu çocukları çayıra çimene değil mi ama! Koreografı şahane, zaten şarkıyı duyunca ister istemez kıvırtma gereği duyuyorsun.

3) Shinee - Reply
Şimdi ne desem bu şarkıya diye bir süre tekrar tekrar dinlediğim doğrudur. İlk aklıma gelen de gençlikleri oldu. Şu K-Pop dünyasında en belirgin olarak elimde büyüdü diyebileceğim gruptur. Günümüzdeki farklılıklarına her gördüğümde şaşırarak tepki veriyorum. Klibini aslına bakarsanız çok sevmiyorum. Böyle tek bir kızın etrafında pervane ediyorlar ya bir tabur çocuğu kıl oluyorum bildiğin. Ama şarkı güzel yani, zaplatmadan dinletiyor kendini.

4) SNSD - Run Devil Run
SNSD'nin şarkılarını dinliyorum ama kızları birey olarak sevmiyorum. Lakin tek bir şarkıları hatırına sev be hacı şu kızları deseniz, kesinlikle bu şarkıyı seçerdim. Klip de çok yerinde, siyah ve beyaz konspetler şarkıya cuk oturmuş. Koreli bir kız olsanız, eski sevgili için çok güzel atarlı giderli mesaj verilebilecek bir şarkıdır.

5) Kara - Wanna
Grubun oyunculuk bakımından sınıfta kaldığı ama şirinlik açısından zirveyi oynadığı şahane bir kliptir. Tam da o cıvık cıvık yapmacık sevimlilikleriyle midemi bulandıran kız gruplarının arasında beni böyle bir şarkı ve klibin rahatsız etmemesi çok ilginçtir.

6) Wonder Girls - Irony
K-Pop'a can veren şarkılardan biriyle karşı karşıyasınız efenim. Kız dayanışmasının dolu dolu yaşandığı bu klibin için de bir de minnak süpriz yatmaktadır. Benim şimdilerde küs olduğum biasım Nichkhun, ilk olarak bu klipte serseri esas oğlumuzun yancılarından biri rolündedir. Wonder Girls şu günlerde yeniden geri dönüş yapacak falan diyollağ ama ben de bilmiyorum anacım, bakalım neler olacak.

7) MBLAQ - Stay
Ebru Gündeş'in bu klibi birebir kopyaladığını hatırlıyorum. Çocuklara yapılan göz makyajı bizde düğünlerdeki sim kutusuna düşmüş koca arayan kızlarımızı anımsatsa da mazur görüp şarkının ahengine kendimizi kaptırabiliyoruz. Su altında çekilmiş sahneler de sanatsal olduğu kadar enfestir benim gözümde. Bugün hayatına 3 kişi devam etseler de ben bu gerçeği reddetmeyi seçtim. Ne demek dağılmışlar! Yok öyle bir şey!

8) Secret - Poison
Klibi gereksiz seksi olmuş. Fakat bu şarkıyı sevmemin önüne geçememiştir. Affınıza sığınarak söyleyeceğim ama özeelikle bugünlerde Hyosung'un göğüslerinden gına geldi. Tamam anladık abla, malın mülküyetin var ama bunu her seferinde gözümüze sokmanın ne gibi bir amacı olabilir ki. Tamam sinirimi bozmayacağım, şarkı güzel gerisi teferruat.

9) Bigbang - Fantastic Baby
Şimdiye kadar nasıl listeye girmemiş şaşırdım kaldım açıkçası. K-Pop dünyasını kült olmuş yapımlarından biri halbuki. Bırakın şarkıları klipleriyle bile Kore pop müziğinde devrim yaratmış bir gruptur. İlginçtir fandomu VIP olan insanlarla da hep çok iyi anlaşırım. :)

10) Sistar - Alone
İddia ediyorum SNSD bile şu grubun seksiliğine bırak ulaşmayı yaklaşamamıştır bile. Hem de ucuz değil, asil bir seksilikleri var şu kızların. Tam da bu kızları gördükten sonra kız gruplarında ideal sayının 4 olduğuna karar verdim. Yoksa kızlar ya hak ettikleri değeri göremiyor ya da çok üye olmaktan kaynaklanan gereksiz bir özgüvenleri oluyor. Uzun lafın kısası bu kızlar harbi kızlar. :P

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top