1) Beast -  I Like You Best
 Beast'in çok şarkısını bilmem, ama bildiğim şarkılarını pek severim. Bu da o sevdiğim şarkılardan bir tanesidir efenim. Sadece şarkısını da değil klibini de pek severim. Kısa bir film gibidir adeta. Böyle hikayesi olan klipleri hep çok sevmişimdir. Bizim Serdar Ortaç klipleri gibi tuhaf tuhaf mekanlarda bir avuç cıbıl kızla dans etmiyorlar en azından. :))

2) 2PM - Don't Stop Can't Stop
Her listeme mutlaka giriyor 2PM. Ehi! :) 2PM'in bu şarkısı en sevdiğim ilk beş şarkıları arasına kesin girer önce onu belirteyim. Benim için acayip gazlama bir şarkıdır. Özgüveninizi mi yitirdiniz, bir doz dinleyiverin hemen aslan kesilirsiniz benden söylemesi. 

3) SNSD - Hoot
 SNSD'nin şarkılarını sevsem de kendilerini sevmiyorum maalesef. Bu durum da bazen şarkılara ön yargılı davranmama neden de olabiliyor. Mesela bu şarkıyı herhangi başka bir kız grubu söyleseydi daha çok sevebilirdim. Ama yine de listemde yer alır, arada sırada dinlerim.

4) Super Junior - Sexy, Free and Single
 Bu şarkı bende her zaman çılgın bir fangörlmüşçesine çığlık atma hissi uyandırıyor. Belki de şu ana kadar yaptıkları çıkışlarda en beğendiğim tarz bu kliptedir. Her ne kadar Sungmin şimdi evli bir ahjushi olsa da o zamanlar yiğitlerimin hepsi şarkısının adının hakkını veriyordu vesselam. :)

5) U-Kiss - Neverland
 U-Kiss grubunu ben biraz da daha önceden anlattığım ZE:A grubunun durumuna benzetiyorum. Aslında çok çok meşhur olmayı hak eden bir grup. Her bir üyesi ayrı ayrı yetenekli ve sempatik. Ama bir türlü tam anlamıyla hak ettikleri yere ulaşamıyorlar benim düşünceme göre. Hazır yurt genelinde kar yağıyorken bu şarkının kar temalı klibi de tadından yenmez hani.

6) Sistar - Push Push
Her zaman söylerim Sistar tüm o cici kız gruplarından ayrı bir kategoridedir, farklıdır. Bu şarkı da kendilerinin ilk singlelarındandır. Teee o zamanlardan beri dinler severim bu hatunları. Dans koreografisi de bir çok grup tarafından yapılmıştır. Eğlenceli, kopkop bir şarkıdır.

7) Park Chae Won - To Be With You (Wonderful Life OST)
Wonderful Life dizisinin müziklerinden muhteşem bir şarkıdır. Her ne kadar dizi bende çok büyük bir etki bırakmasa da, dizi biter bitmez önce şarkılarını indirdiğimi hatırlıyorum. Hatta bazen tuhaftır ki uykudan uyandığımda ağzımda bu şarkı olur. :)

8) Mario & Nesty Never Say Goodbye (My Girl OST)
Resmen efsane bir şarkıdır. Eğer varsa oralarda bu şarkıyı bilmeyen Kore hayranları, gitsinler ilk iş bu şarkıyı indirsinler. Ahh ahhh My Girl dizisini izlerken az mı duygulandık bu şarkıda. Şarkıyı seslendirenleri çok tanımıyorum ama çok keyif alıyorum ben bu şarkıda. Klibe bir de My Girl sahneleri yerleştirmişler. Anam anam diyeyim ben sağa!

9) CL - Baddest Female
Hani demezler de, eğer deseler seni popi bir idol yapacağız, bir şarkı seç kendine diye, kesinlikle bu şarkıyı seçerdim! :D Çeşitli duygu geçişleri olan acayip orjinal bir şarkı. Tam da CL şarkısı dedirtecek bir şey çıkmış ortaya. Kore piyasasına fazla bile bu şarkı bence.

10) Norazo - Superman 
Sanıyorum ki daha önce hiç duymadınız bu grubu, doğrudur. 2005 yılında çıkış yapmış iki kişilik pop ve rock grubudur. Benim de keşfetmem tv showları sayesinde olmuştur. Bu şarkılarını duyup bir iki sene aramıştım kimin bu şarkı diye. Daha sonra farklı bir showda adıyla denk gelip hemen indirdim albümlerini derken bir baktım sevmişim ben bu grubu. Bu şarkıları da kıpır kıpır bir şarkıdır. :)

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top