Daha önce To the Beautiful You (Tayvan-Japon-Kore Versiyonları) konusuyla ufaktan anlatmıştım aslında diziyi. Ancak nedendir bilmem dizinin hakkını veremediğimi düşünerek ayrı olarak başka bir konuda da anlatmak istedim. Aslı Hisaya Nakajo tarafından yazılan Hanazakari no Kimitachi e adlı mangadır. Önce 2006 yılında Tayvan versiyonu çekildi, ardından da 2007 yılında söz konumuz Japon versiyonumuz. 


Türkler arasında Yakışıklılar Cenneti olarak bilinen dizimizin tüm oyuncuları bugün Japonya'da meşhur birer oyuncu olmuşlardır. Başrol bayan oyuncumuz Maki Horikita, benim en sevdiğim Japon kadın oyuncudur. Oynadığı her diziyi itinayla izlemeye çalışıyorum. Erkek başrol oyuncumuz Oguri Shun, rol için biçilmiş kaftan olup aynı zamanda kızımızla da çok yakışmaktadır. Ancak benim dizide en sevdiğim karakter ikinci erkek karakterimiz İkuta Tomanın canlandırdığı karakterdir. Bu dizi onunla güzel resmen.

Adı: Hanazakari no Kimitachi e
 Yönetmen: Hidetomo Matsuda
Yazar:
Shogo Muto
Türü: Romantik, Komedi
Bölüm Sayısı: 12 (+1 Özel Bölüm)
Vizyon Tarihi: 3 Temmuz 2007
Şirket: Fuji TV


Konumuza gelecek olursak... Dizinin adı Yakışıklılar Cenneti dedik değil mi?! Adının hakkını veren bir dizi gerçekten. Sadece yakışıklıların okuduğu bir erkek lisesine erkek kılığına girmiş bir kızın kaydolmasıyla başlar her şey. Hayatını kurtaran ve kurtarırken de sakatlanıp sporu bırakan başarılı sporcu kahramanı için kızımız böyle bir şeye kalkışır. Sporu bırakmasının onun yüzünden olduğunu düşünüp onu spora yeniden döndürebilmek için saçlarını keser girer erkek kılığına. Bir de üstüne o da arkadaşı da kahramanı olur.

 
Bu yakışıklılarla dolu okulda gerçek cinsiyetini saklamak zor olacaktır elbette ki. Bir de üstüne kahramanına aşık olunca her şey daha bir zorlaşacaktır. Yakın arkadaşı Nakatsu da gay olmak uğruna ona aşık olunca seyreyleyin cümbüşü. Her bir karakteri ayrı ayrı eğlenceli, tam animeden fırlamış karakterlerdir. Gay revir hemşiresi, yırtık fanclup fotoğrafçısı, psişik öğrenci, grup kaptanları, kız lisesi öğrencileri... Her bölümde Japonların o abzürt hayal gücünden inanılmaz bir keyif alıyoruz.


0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top