Evet yanlış duymadınız Jung Il Woo...  (◦˘ ⌣ ˘◦)

Flower Boy Ramyun Shop, The Return of Iljimae ve 49 Days gibi harika dizilerle gönülümüze taht kuran bildiğimiz Jung Il Woo! :)

Jung Il Woo, Türk hayranlarına Türkiye'ye "mutlaka" geleceğine dair söz verdi! Peki bu nasıl mı oldu? Evet itiraf ediyorum Lee Jun Ki'nin "Merhaba~!!♥♥" twitinden sonra bunda da benim parmağım var. Çok mu şanslıyım bilmiyorum ama artık bu bir Slytherinella klasiği olmaya başlıyor sanırım. ^^ Çok yakında yeni ünlülerle karşınızdayım. Şaka bir yana ben bile cevap vereceğine ihtimal dahi vermiyordum. Lee Jun Ki için epey bir uğraşmıştım her dilde twitler atmıştım. Ancaaaaak Jung Il Woo sadece tek bir twitime cevap verdi. Çok şaşırtıcı!

Şöyle Ki: Türk Jung Il Woo hayranlarının kendisi için bir video hazırladıklarını gördüm. Aslında genelde çok fazla izlemem hayran videolarını ama bu sefer izledim. Kader işte!  Oldukça uzun bir video olmasına rağmen sonuna kadar izledim ve gerçekten hayranların bu emeğini görünce çok etkilendim. Ve bu emeği Jung Il Woo'nun da bizzat görmesini istedim. :)
"You have to come to Turkey! Please watch it! ^_^" diyerek bu güzel videoyu da beraberine ekledim.


Kendisi de bu twitimi retweetleyip "감사합니다!! 이스탄불 꼭 갈께요. 약속 지킵니다!^^" mesajını yolladı... Türkçesi: "Teşekkür ederim!! İstanbul'a mutlaka geleceğim. Söz veriyorum!^^" olan bu mesajı ben uzun bir süre görmedim. Çünkü cevap vereceği aklımın ucundan geçmeden twitterdan çoktan çıkmıştım.

Bir saat sonra geldiğimde ise herkes bana teşekkür ediyordu ve ben nedenini bir süre anlayamadım. :D Sonra bir baktım ki sevgili Jung Il Woo'muz bana cevap yazmış ve İstanbul'a geleceğine söz vermiş. Bu şoktan bir süre çıkamadım doğruyu söylemek gerekirse. O_o
Bana teşekkür edenlere her ne kadar rica etsem de videoyu hazırlayanların daha büyük bir emeği var. Ben sadece aracı oldum!
Herkesi mutlu ettiysem ne mutlu bana!

Son olarak Jung Il Woo'nun da profilinde yazdığı gibi:

A miracle doesn't happen miraculously!

0 yorum Blogger 0 Facebook

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top