Blog için kaydettiğim görsellere bir bakayım dedim buradan yazmak isteyeceğim bir konu çıkacak mı diye. Aslında yazmak istediğim ve yazmam gereken çok konu var ama en azından blogu canlı tutayım diye sadece etkinlik duyuruları yapmakla yetiniyorum. Yoksa ben özgün içerikler üretebilen bir blogum aynı zamanda. :D Bakınırken gözüm Türk Lee Min Ho hayranlarının Lee Min Ho için bağışladığı pirinç çeleklerine takıldı. Önce nedir bu pirinç çelengi ona değinelim. Tahmin edersiniz ki hayranlar, hayranı oldukları ünlüler için paralar harcayıp hediyeler almak istemektedirler. Ancak ünlünün buna ihtiyacı olmadığını bile  hayranlar pirinç çuvallarını yardım kuruluşlarına bağışlayarak hem yararlı bir şey yapıyorlar hem de ünlülerin göğsünü kabartıyorlar. Bu epey bir zamandır gelenek haline geldi. Hatta her türlü basın toplantısı, film galası gibi etkinliklerde pirinç çelenklerini görebilmemiz mümkün. 

Bu yardım projelerinden birkaçında Türk hayranlar da yer aldı. Mesele elini taşın altına koyması gerektiğinde bizim Türk hayranlar hemen ölü taklidi yapıyor. Ancak Turkish Minoz kendilerini taktir ettiğim bir azimle sıkı sıkıya bağlı kalıp Lee Min Ho için, seslerini duyurmak için canını dişine takıyorlar. Yalnız sadece Turkish Minoz değil başka gruplarının Türk hayranlarından da aynı emeği gördüm. Lakin şimdiki yazımda sadece Minozları ele almak istedim. İşte o projelerden 2 tanesine ulaşabildim ben, belki de daha çok vardır da ben tembellik yapıp araştırmamışım bilmiyorum. www.minozturkey.com sayfasından alıntı olarak alacağım umarım bir sorun olmaz. Linklerini de bırakacağım kendiniz girip bakabilirsiniz.

Minoz Turkey olarak destek olan Minozlarımız sayesinde 7 Ekimde ki dizi basın toplantısında 100kg lık çelengimiz yerini aldı destek olan Minozlarımızın resimleri ve buluşma resmimizden oluşan çalışma çelengin arka resmi oldu.
Toplamda Dünya genelindeki Minozlar 12.27 ton bağışta bulundu.
Haberlerde ve LeeMinHo'nun şirketinin resmi facebook sayfasında bağış yapan ülkelerden biri olarak ülkemizinde adı geçti. 


Arkadaşlar Bugün 9 Ağustos Faith dizisinin basın toplantısı vardı
Pirinç çelengimizde diğer ülkerinkiyle birlikte yerini aldı Projeye katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz ^^
Bu resmi sabah şirketi paylaştı bizim çeleng bu gösterilen sıranın sonunda
4:39 dan sonra Çelengimizi görebilirsiniz^^ Prinç çelengleri ile ilgilenen Dreame şirketi paylaştı
Bu video da ise çelengimiz haberde çıktı 0:31 de gözüküyor.
Burada MinHo çelengin önünden geçiyor 1:03 - 04 arası görebilirsiniz ^_^ elini kaldırdığı selam verdiği srada arada gözüküyor bir iki saniye geçiyor arkasına dönüyor (Nereye bakıyor bilmiyoruz :(( ) Video izleyemeyenler resimlere bakabilir
Çelengin şeritlerinde ise sağolsun Dicle arkadaşımızın Korece yazdıkları yazı var
Şeritlerin bir tarafında MinozTurkey : Türkiyede fanların seni bekliyor yazıyor 
diğer tarafında ise Seni Sonsuza kadar seveceğiz drama Faith Fighting yazıyor.
Buda haberlerden biri bizim adımızda var.
Bu resim ise ödeme ile ilgi fatura Diclenin yatırdığı Facebooktaki yaptığı duyuruda bunları yazdı
Ödemeyi çelengin dağıtım işlemini üstlenen Dreame Co. Ltd.'e yaptık. 690 TL toplam ödeme. 695 TL toplanmıştı, 5 TL diğer projeye aktarılacak. 

(Not: Videolar için başlıkta verdiğim minozturkey.com linkine tıklayınız!)

2 yorum Blogger 2 Facebook

  1. bu zamana kadar yaptiğin çeviriler ve haberler için teşşekürler zaten yazmiştimda görmessin diye özellikle abnormal için

    YanıtlaSil
  2. Selamlar ben sizi takipteyim sizde beni takip ederseniz çok sevinirim

    YanıtlaSil

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top