mangAnime Türkiye'nin Kış Sezonu anime film gösterimi ve atölye çalışmaları, 2013 yapımı bir bilimkurgu hikayesi olan 'Patema Inverted' ile start alıyor. Film 'Eve no Jikan' ve 'Pale Cocoon'un yönetmeni Yasuhiro Yoshiura'nın yarattığı orijinal bir hikaye. Film gösterimiyle başlayacak etkinlik, sonrasında filmin analizi ve izleyicilerle beraber sohbet ile devam edecek. Etkinlik ücretsizdir, tüm sinema ve anime meraklılarına açıktır.

Tarih: 16  Aralık Cumartesi
Saat: 13:00 -17:00
Yer: Tasarım Atölyesi Kadıköy

Not: Etkinliğe katılanlar arasından iki kişi atölye sonunda yapılacak çekiliş ile, Kuzgun Çizgiromanevi'nin ve Gerekli Şeyler'in hediyesi olan birer manga seti kazanacak. Ayrıca sürpriz hediyelerimiz de mevcut. ^_^

Patema Inverted (Sakasama no Patema)
Yakın bir gelecekte, insanlık yerin altındaki upuzun yeraltı tünellerinde yaşamaktadır. Prenses Patema bu topluluğun heyecanlı olduğu kadar, aynı zamanda korkusuz bir üyesi. Fakat onun bile gitmesinin yasak olduğu bazı bölgeler var. Patema merakına yenik düşüp bu yasak tünellerden birine girer ve dipsiz gibi duran bir kuyuya düşer. Burada onu ters dönmüş bir dünya ve Age isminde bir genç karşılayacak. Patema'nın tuhaf macerası böyle başlamakta; bakalım evine geri dönmeyi başarabilecek mi?

Yıl: 2013
Süre: 100 dk.
Dil: Japonca seslendirme, Türkçe altyazı
Tür: Bilimkurgu, macera, drama
Yapım: Purple Cow Studio Japan
Yönetmen: Yasuhiro Yoshiura
Orijinal Eser: Yasuhiro Yoshiura
Senaryo: Yasuhiro Yoshiura
Müzik: Michiru Oshima
Karakter Tasarım: Daisuke Mataga
Sanat Yönetmeni: Yuuji Kaneko


Seslendirme Kadrosu
Age: Nobuhiko Okamoto
Patema: Yukiyo Fujii
Jack: Hiroki Yasumoto
Kaho: Maaya Uchida
Lagos: Masayuki Katou
Porta: Shintarou Oohata
G: Shinya Fukumatsu
Izamura: Takaya Hashi


0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top