Merhaba arkadaşlar!Partimize az bir süre kala, detayları yavaş yavaş yayınlamaya karar verdik~Bu sene bir değişiklik yaparak partimizde VIP Giriş ve Free Giriş koyduk. Peki ikisi arasındaki fark neler? Hemen anlatıyoruz.
 FREE GİRİŞ 🌸    (KONTENJAN SINIRLI) -Giriş, yiyecek, içecek, çekiliş hakkı🌸     FREE GİRİŞ DETAYLARI 
-Özel bir hediye seti alacak mıyız?+ Hayır ne yazık ki bu sene vereceğimiz hediyeler, VIP arkadaşlarımızla sınırlı. Nedeni ise partinin her şeyini kendimiz organize etmemiz ve ne yazık ki yeterli bütçemizin çıkmaması
-İsim yazdırmam gerekiyor mu?+ Kesinlikle evet. Kontenjan sınırlı olduğu için ad-soyad, telefon numarası, mail adresi bilgilerinizi bize iletmeniz gerekiyor.- Parti kaçta bitecek?+ Free girişli arkadaşlarımızın 16.00'da çıkışları sağlanacak.   🔥    VIP GİRİŞ (YÜKSEK KONTENJAN+SINIRLI)
 
-Giriş, hediye paketi, chopstick seti, yiyecek, içecek, özel çekiliş hakkı, After Party
🔥    VIP GİRİŞ DETAYLARI
-VIP giriş hediye paketinde neler var?+ Ekteki görselden tüm bilgilere ulaşabilirsin! 
-Özel çekiliş hakkı nedir?+ Giriş yaptığınız anda vip bilet alan arkadaşlar, özel bilekliklerle ayrılacak ve sadece vipler arasında özel, albüm çekilişi olacak.
İsim yazdırmam gerekiyor mu? + Evet. Kontenjan sınırlı olduğu için ad-soyad, telefon numarası, mail adresi bilgilerinizi bize iletmeniz gerekiyor. Ödemeyi yaptığınızı belirttikten sonra bizden davetiye alacaksınız~- VIP Giriş ne kadar?+ Öğrenci arkadaşlarımızın fazlalığını bildiğimiz için, uygun bir miktar belirlemek istedik. Sadece 10TL
Bileti nasıl temin edebilirim? - Banka hesabımıza (dm’den isteyebilirsiniz) gönderebilirsiniz veya Kadıköy’de elden alabilirsiniz

- After Party’de neler olacak?- Normal girişli arkadaşlarımız 16.00’da çıkış yaptırılacak. Vip arkadaşlarımızla bir saat daha fazla vakit geçireceğiz. Özel dans performansları, oyunlar, daha çok müzik tabiki!
ÖDEMELER İÇİN SON GÜN 16 ARALIK CUMARTESİ! İSİM YAZDIRMALAR DA İSE SON GÜN 21 ARALIK PERŞEMBE! ÖYLEYSE AÇLIK OYUNLARI BAŞLASIN!


0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top