Hep duyuru hep duyuru ne biçim blogun var abla senin diyenler için biraz sabır rica ediyorum canlar. Yavaş adım eski verimli blog günlerime dönmeye çalışıyorum. Ama bunun için önce bir süre uzak kaldığım Kore'nin dizi, film vs. kısmını kapatayım dedim. Bugün ne yazayım derken de aslında bekleyen çok yazım, yarım kalan çok konum olmasına karşın gönlüm bu konudan yana kullandı oyunu. Çok hoş bir haberdi benim için.
Bir çoğunuz da takip ediyordur zaten kendisini. Bubz! Çok fazla video blog tanıtmadım, ama ona rağmen ilk tanıttığım video blog kendisine aitti. (Bubzbeauty / Video Blog Tanıtımı #1) Blogunu tanıttığımda kızımız yeni evliydi, şimdi ise Isaac adında minnoş bir oğluyla takipçiye takipçi demiyor. Artık günlük yaşam videolarına daha bir ağırlık veriyor.


İstanbul'a gelme hikayelerini de 10 Ekim 2015 tarihinde instagramda paylaştıkları bir fotoğrafla öğrendim. Fotoğrafın uçakta çekildiği belliydi ve hemen altına da #istanbulherewecome etiketini eklemişti. Kalbim ufaktan bir teklemedi desem yalan olur. Yalnız kocasıyla birlikte gelmiş, bebişi ninesinde bırakmışlar.  Bu hoş sürprizi Türk Hava Yolları'na borçluyuz. Türk Hava Yolları, dünyanın her yerinden dünyaca ünlü bloggerları tutmuş Türkiye'ye getirtmiş. Tabi ki bloggerlar sayesinde Türkiye'nin reklamının yapılacak olması çok ama çok kişiye ulaşılacak olması anlamına geliyor. Toplamda 10 video blogger Türkiye'ye geldi, gezdi ve videolarında reklamımızı yaptılar. Ama benim takip ettiğim bir tek Bubz vardı. Diğerlerinin hesaplarını da veririm dilerseniz onlara da bir göz atabilirsiniz.



Evet 10 Ekim'de 10 bloggerla başlayan serüven tam 10 gün sürdü. Gezi dahilinde bloggerlara İstanbul ve Denizli gezdirildi. Gezdirildi diyorum ama siz bu kelimenin kapsamını çok geniş alın. İstanbul'da saraylar, müzeler, tarihi ve turistik yerler aklınıza neresi geliyorsa her yer bir çoğumuzun bile yapamadığı şekilde layıkıyla gezdirildi kendilerine. Türk kahvaltısından tutun, kahve falına, Ortaköy güvercinlerine, nazar boncuğuna, çeşit çeşit turşusuna kadar her küçük detay bizzat yerinde tanıtıldı. İkinci durakları Denizli'de Aspendos, Pamukkale travertenleri, güneşin batışı ve skydivinge kadar her türlü eğlenceyi tattılar. Kendi söylediklerine göre İstanbul'u sevmişler sevmesine ama Denizli'ye bayılmışlar. Hatta o kadar sevmişler ki instagramda çok fotoğraf paylaşmayan Bubz'un eşi bile Denizli'den bir fotocuk paylaşmadan edememiş. :)


İnstagramda paylaştığı fotoğraflar çok olduğu için facebook sayfamda klasör yaptım. Dileyenler buraya tıklayarak Bubz'ın çektiği bütün fotoğrafları görebilirler. En sondaki fotoğraf da eşinin paylaştığı fotoğraf. Ayrıca fotoğrafları arasında da göreceksiniz bir şey çok hoşuma gitti. Bubz, zaman zaman güzel sözler yazıp rastgele mekanlara bıraktı bu kağıt parçalarını. Çok tatlı bir hareketti benim için. ^^

Son olarak da Türkiye'ye davet edilen diğer video bloggerları da merak ediyorum, bir bakalım nasıl anlatmışlar derseniz linkleri hemen aşağıda veriyorum. :)

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top