Artık bilen bilir, ben etkinlik yazıları konusunda çok tembelim. Ama yazmak istediğim o kadar konu sıradayken bu konuya haksızlık edip ayak bağı gibi davranmak istemedim ve kolları sıvadım. Bu etkinliğe gidip gidemeyeceğim son ana kadar belli değildi. Çünkü bir gün önce Elin Oğlu'nun 14. bölüm çekimi vardı. Ve çekim zaman zaman gece yarılarına kadar bile sürebiliyordu, dolayısıyla canımız çıkabiliyordu. Ertesi gün kalkmak bile zor geliyor böyle olunca. Ama şans ya o gün çekim beklediğimden erken bitti. Böylece etkinliğe gidebildim.


Etkiliği bana Ece Yıldırım arkadaşımız haber vermişti. Açıkçası Chaby ve Emrach'ın katılacağını da bilmiyordum. Çekim günü Chaby bahsetti etkinlik var falan diye, Allah Allah dedim ben de bir etkinliğe gitmeyi düşünüyorum derken, aynı etkinlik çıktı. :D


Etkinlik günü acaba yeri bulabilir miyim diye ufak bir telaş yaşasam da elimle koymuş gibi buldum. İçeri girdim, kimsecikleri tanımıyorum. Bir Ece var tanıdığım, konuştuğum hemen onu aradı gözlerim ve buluverdim. Sonra kimbap ve ramen ikramı neyin var dediler. Kimbapa kim hayır diyebilirdi ki aldım hemen bir tabak. :D


Sonra yalnız yalnız etrafı gözlemlerken, efendime söyleyeyim tanıdık yüzlere gülümserken daha önce yine bir etkinlikte tanıştığım şeker mi şeker Melek arkadaşım belirdi karşımda. Birbirimizden habersiz buluşuvermiştik. ^^


Kaynaşma falan derken programın ilk ayağı olan kaligrafi ustası Lee Cheong CHO'nun gösterisini bir güzel izledik. Ben de yaparım yeaa bunu diyenleri de sahneye aldı daha sonra kendisi. Ama öyle göründüğü gibi kolay olmadığını yapanları görünce anladım ben şahsen. Desenlerini çizdiği yelpazeler etkinliğin sonunda çekilişle dağıtıldı, ancak benim bahtımda boş elle eve dönmek vardı.



Bir sonraki durağımız Çelebi Alper adıyla tanınan bir çok ülkeyi gezmiş olan Alper Metin bey idi. Etkinlik Kore etkinliği malum, o yüzden anlatımına Güney Kore ile giriş yapıp Kuzey Kore ile devam ettirdi. Çok keyifliydi ve aynı zamanda verimliydi. Hatta o akşam Kuzey Kore'ye gitmek istediğime karar verdim. Sonra da Güney'e gittin de şimdi de Kuzey kaldı diye de kendi kendimle dalga geçtim. :) Çelebi Alper'in sayfasından gezdiği yerler hakkında bilgi edinmek isterseniz linki hemen aşağıya iliştiriyorum.
ÇELEBİ ALPER'in internet sitesi için tıklayınız!


Ardından günün beklenen anı gelmişti. Ben çok beklemiyordum, lakin heyecanlı bir kız güruhu bu anı beklemekteydi. Chaby ve Emrach! :D Eğlenceli ve içten bir sohbet oldu. Bir de anlatılanları birebir görmüş, yaşamış biri olarak bir an evlatlarıyla gurur duyan anne edasıyla oturduğumu fark edip, toparlandım. :D Etkinliğin sonunda da çocuklarla bir selfie ve fotoğraf çılgınlığı vardı ki evlere şenlik. :)


Etkinlikte çekilmiş bu videoyu blogumun facebook sayfasında paylaştım, ama bir arkadaş mesaj atmış. "Chaby üzerinden prim yapma" demiş bana. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim açıkçası. Öncelikle tatlım şunu söyleyeyim, bu mesajına acımaktan başka bir şey gelmez elimden. Chaby üzerinden, hadi onu geçtim  herhangi bir Elin Oğlu üyesi üzerinden prim yapmaya çalışsaydım çoktan alasını yapardım inan bana. ;)


Etkinliği merak edenler için Annyong chinguTR'nin sevimli sahibi Senem arkadaşımız çektiği videolarla sizin imdadınıza yetişmiş. İzlemek isteyenler için...
(Beni merak edenler varsa ilk videonun ilk dakikasından itibaren Ece arkadaşımız konuşurken arkada sevimsiz sevimsiz hareketler yapan bordo gömlekli arkadaş ben oluyorum. :D)


Not: Üzerinde blogumun adı olmayan fotoğraflar FEEL etkinliğinin facebook sayfasından alınmıştır. Fotoğrafların hepsine bakmak isterseniz buraya tıklayınız!

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top