Evet karşınızda Güney Kore'ye doymayan bir etkinlik canavarı bulunmakta. Bir yerde Güney Kore'nin adı geçecek ve ben eksik kalacağım ha! İnanılır şey değil doğrusu. Aslında maça gitmek istemiştim, ancak şimdi kim bilet alacak, nerden denk gelecek de gideceğim allasen tavrı vardı üstümde. Şans bu ya gidiverdim! Efendime söyleyeyim, EXPO Kore hayranları için 25 kişilik bir bilet kontenjanı oluşturmuş ve Kore Sevenler Topluluğu yoluyla da Güney Kore hayranlarına duyurmuştu. Daha önce hiç maça gitmemiş ben de atladım üstüne balıklama. Aslında karar vermem biraz sürdü, biraz daha sürseymiş listeye giremeyecekmişim. Şans işte! 

Türk Telekom Arena'da saat 17.00'te yapıldı bu maç. Tüm Güney Koreliler ve Güney Kore hayranlarıyla Mecidiyeköy'de toplanıp cümbür cemaat kaldırılan otobüsle gittik. Güzelce en önde yerimizi aldık. Sıcak her ne kadar cayır cayır yaksa da pek güzeldi bu maçı izlemek. Ellerimizde hem Türk hem Güney Kore bayraklarıyla destekledik Ama malesef maçın 9. dakikasında Nijerya 1-0 öne geçti. Lakin tüm maç boyunca "Daehanminguk!" sesleri eksik olmadı. Hatta çoğu zaman Koreliler susarken biz coşturduk tribünleri. Maçta her duruma Korece tepkiler vermemiz, Korelilerle minik sohbetler ve seyirciler arasındaki küçük Koreli çocuklar. İşte bunların her biri çok güzel, yenilesi anılardı.


Maçta hiç fotoğraf çekmedim. Ancak Rabia Diler arkadaşımızın çektiği fotoğrafı paylaşmak istedim. Karşı tribünlerde kırmızı ile yuvarlak içine aldığım yerde de biz oturmaktayız canlar!

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top