Evvel zaman içinde... Yok yok o kadar da eski değil ama yeni Kore hayranlarının bilmeyeceği bir olay olabilir. Tarih 2012,  bundan tam 4 yıl önce. Unutulmuş yazı dizimi yeniden ortaya çıkartmak için ideal olduğunu düşündüğüm bir konu şahsen. Olay nedir derseniz, aniden ortaya çıkıp bir anda efsaneleşen, belki de fazlasıyla abartılan bir durumdu. Ama dedim ya o zaman yıl 2012. Biz K-Pop dünyasında üvey hayran konumundayız, bizi ne bilen var ne cevap veren. Haliyle böyle bir olay da bangır bangır inletti ortalığı.


Bigbang grubundan Taeyang kardeşimiz, grup Japonya'da bir etkinlikteyken masanın üzerindeki iki üç tane Sırma Su şişesini kafaya dikmek suretiyle afiyetle içiyor. Ama ne içmek! Sanırsın çocuğu üç gün susuz bırakmışlar, öyle susamış. İçerken kana kana, doya doya içiyor. Sanıyorum videoyu ekleyen arkadaşımızın dikkatiyle fark ediliyor bu içtiği suyun Sırma Su oluşu. Denildiğine göre Sırma Su Japonya'ya çok yaygınmış. Ne kadar doğru bilemiyorum.


Video eklendi eklenmesine, bizim hayranlar bunla yetinir mi? Hayıııııır! Başladı mı twitterda #SırmaSuCandır etiketiyle bir etkinlik. Yanlış hatırlamıyorsam TT listesine dahi girilmişti. Heyecanlı hayranlarımız twitleri atarken Sırma Su'yun sahibi şirketin hesabını da eklemeyi unutmadı tabi ki. Tahmin ediyorum onlar da noluyor yahu demişlerdir. Ama bir süre sonra onlar da bu etikete yazan arkadaşlara cevap verdiler. Hiç ücret ödemeden kusursuz bir reklam yapmış oldular. :D


 G-Dragon da Sırma şişeleriyle görüntüleniyor ama tabi ki Taeyang kadar büyük etki yaratmıyor.

2 yorum Blogger 2 Facebook

  1. Ya hahahha yıllardır sırma suyla yetinen fanlar olarak bize bu anları tekrar yaşattığın için teşekkir ederim :))

    YanıtlaSil

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top