1) GOT7 - Stop Stop It
Aslında müzik listelerimi media playerın karışık modunda rastgele seçiyorum. Ama bu şarkı için istisna yaptım. Çünkü iki aydır GOT7 hayranı bir arkadaşım başımın etini yiyor. :D Geçen ay cidden unutmuştum eklemeyi. Bu ay telafi etmek için ilk sıradan hemen yazayım dedim. Emeeeel! Ekledim bak şarkıyı. ^^ Şarkı fenaaa, klip desen üyelerin şekerliklerinden insanı zevkten zevke sürüklüyor. :)

2) T-ara - Cry Cry
Zamanında yere göğe sığdırılamayan, ama şimdi ise yerden yere vurulan bir grup. T-ARA! Bir daha tutmasını olası görmüyorum ben açıkçası. Resmen can çekişiyor. Üyelerin solo aktiviteleri bile hayranlar için çöp damgası vurulurken üzülmemek elde değil. Verdikleri emeğe saygı olarak ben hiç bir zaman bu grubu dinlemeyi bırakmayacağım. Koreli hayranların nankörlüğü zaman zaman sinir ediyor beni. :/

3) ZE:A - Step By Step
Artık tam anlamıyla bir Ze:a hayranıyım canlar. Bu şarkıyla da bunu dosta düşmana duyurayım madem. :) Oğlum üzmeyin bu çocukları lan, evladım gibi seviyorum kerataları. Bol bol konserlerine gidin, albümlerini falan alın e mi Koreli hayranlar. İnanıyorum bir gün öyle bir patlayacaklar ki beni mahcup etmeyecekler. Bu şarkılarına gelirsek, bana hep baharları anımsatıyor. Bir fangörl çığlığı koparıyor ta içerimden. Tabi yaşımı başımı almışım, zor tutuyorum kendimi. :D

4) Alex - Even If I Try To Go Crazy
Çok öyle herkesçiklerin dinlemediği bir şarkıcıdır aslında. En azından ben şu ana kadar pek rastlamadım. Ama adamı gördüğünüzde herkes kesin bir varyete şovda izlemiştir bu abiyi. Faal olarak sürekli  programlarda görürdüm önceleri. Ama şarkıcılığının da bu kadar iyi olduğunu ummazdım. Bu şarkının onun olduğunu öğrendiğimde inanamamıştım önce. :)

5) Shinee - Juliette
Bu çocuklar bildiğiniz gözlerimin önünde büyüdüler yav. Zaten bu klibi izlerseniz çocukları evlatlık edinme ya da evde besleme dürtüsü sizde de belirecektir. Minnacıklarken şimdi hepsi aslan gibi yiğit oldular. Maşallah! Klibi yeniden izleyince fark ettim ki, biasım Minho'yu pek özlemişim. Ne zamandır pek göremedim tvlerde. Ben eski showlara bakınayım bir. :D

6) Lee Sung Wook -Destiny (Witch Yoo Hee OST)
 Ahhh Han Ga In'in oynadığı Witch Yoo Hee dizisinin müziği... Kendisini dünya gözüyle gördükten sonra bir kere daha izlemiştim bu diziyi. O anki dizi tatminini anlatamam sizlere hacılar. Üzerimde "Lağn ben bu hatunu gördüm yeaaa!" havasından çıkamadım bir türlü. "Gerçekte daha güzel bi kere akıllım!" söylemleriyle de diziyi bitirdim. İşte o dizinin de şahane dizi müziğidir. Her zaman mp3'ümde yer alır, dinlerim, diziyi yad ederim.

7) 9th Street - Without Saying (You Are Beautiful OST)
 Bu diziyi ve bu dizi müziğini bilmeyeni dövüyorlar, onu bir önce diyeyim. 9th Street adında iki adet abimizden oluşan sevilesi bir gruptur şarkımızı seslendirenler. You Are Beautiful dizisinde Go Mi Nam'ın bizi duygudan duyguya sürüklediği bir sahne bu şarkıya da hayat vermiştir bir nevi. Kız bir türlü duygulanıp şarkıyı hakkıyla söyleyemiyordur ve içeri sevdiceği girer ver kız başlar şarkıyı ağlatmaya. Her dinlediğimde aynı sahne canlanıyor zihnimde.

8) Wonder Girls - Be My Baby
 Wonder Girls ayrıldı mı, ayrılacak mı tartışmalarını bir kenara süpürdüm. Ve tüm Wonder Girls şarkılarını hakkını vererek dinliyorum. Önceden çıkardıkları albümlere çok değer vermişim de yeni albüm istiyorum sanki utanmadan dedim kendi kendime. Bu bir gerçek, kimse Wonder Girls grubunun yerini dolduramaz!
Şarkıya gelelim... Bu şarkının hem ritmi, hem dansı beni kopartıyor. Böyle içime Wonder Girls kaçmış gibi oturduğum yerde şekilden şekile giriyorum.

9) 4Minute - What's Your Name
Buradan bu grubun şirketine sesleniyorum! Nolur anacım şu kızlara Hyuna'nın dansçısı gibi davranmayın ya! Güzeller güzeli Nam Ji Hyun var o grupta, bir kendinize gelin ve prim yapmayı düşünmeyin bir kere de be. Özellikle bu klipte bu durum beni çok rahatsız ediyor. Ama onun dışında şarkıyla ve kızlarla hiç bir problemim yok. Hatta Korece kursundan eve dönüş yolumda bana çokça eşlik etmiş bir şarkıdır.

10) 2PM - I'll Be Back
Her seferinde bu listeye bir 2PM şarkısı sokabilmeyi nasıl beceriyorum ben de bilmiyorum. İşte kalbim mi temiz yoksa kenafir miyim bilemeyeceğim. Ama HOTTEST'ım ben anam. :D Çocuklarımın belki de en sevmediğim tarzları ve koreografileridir. Ama şarkıya laf edene şiddet içerikli uygulamalarda bulunurum. Zaman zaman görüyorum Türk anti-2pm hayranlarını. Böyle hepsini caps alıp yedi düvele haber salıp ifşa etmek istiyorum. Ama sonra diyorum bırak Allah'ından bulsun. Sonra bir bakıyorum bir kaç hafta sonra anti arkadaşın sevdiği ünlünün skandalı çıkmış ya da destekliğini grup dağılmış vs. Bakın ahımı almayın demedi demeyin! :D

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top