Evet arkadaşlar, limonian kampanyasının ilk adımında örnek ürünleri kazandığımı anlatmıştım. İkinci adımda da bu örnek ürünleri anlatmamız ve linki de kendilerine yollamamız gerekiyordu. Son gün yazımı yazıp, çok da heveslenmeyerek yollamıştım.
Kore'den Gelen Güzellik Sırrı: Limonian
Şans ya bu ikinci olmuşum! ^^


Bu yazımda kampanyadan kazandığım ve geçen yazımda da biraz bahsettiğim Cyber Shine isimli ürünü bir kez daha ele almak istiyorum. Aslında kazandığımı öğrendiğim günden bir iki gün sonra hemen geldi ürün, ama en az bir üç kere deneyip ondan sonra yazmak istedim bu yazıyı.

Geçen yazımda bu ürün hakkında şunları söylemiştim...
"Önce limonian sitesine girip nasıl uygulandığını öğrendim bir güzel. Normalde çok fazla makyaj yapan biri değilimdir. Lakin madem makyaj temizleyiciymiş biraz zorlayayım bari dedim ve normalden bir tık fazla yaptım makyajı. Ardından temizleme vaktim geldiğinde örnek ürünü aldım elime, açtım paketi, bir güzel yüzüme sürdüm. Ürün aslında jel bir ürün. Ama havayı aldı mı birden köpürmeye başlıyor. Köpükle yüzüme üç dört dakika masaj yaptım bir güzel. Sonra yüzümü yıkadım. Ve makyajdan eser kalmamıştı. Tabi ki makyajı temizledi, ancak tek olan bu değildi. Yüzüm sanki kaliteli bir fondöten sürmüşüm gibi parlamaktaydı. Hani Korelilerin bir lafı var ya, banjak banjak diye aha işte bu onun şekil almış haliydi. Bir de yüzümü kuruladıktan sonra böyle havanın yüzüme nüfuz ettiğini hissettim. Normalde böyle bir etkisi var mı bilmiyordum ama bu etkiyi çok belirgin olarak hissettim.  Bu ürünün açıklamasını daha sonra okudum, sanırım ölü cildi temizleme özelliği daha ilk seferde işe yaramıştı. Ayrıca öğrendim ki bu ürün siyah noktalara ve gözeneklere de birebirmiş. Yetmiyor bir de cildi beyazlatıyormuş. Tabi ki tek bir denemede bunu çok net görebilmem mümkün değildi. O yüzden en yakın zamanda diğer iki ürünle birlikte bunu da sipariş etmeyi düşünüyorum açıkçası."


Ne mutlu bana ki sipariş etmeme gerek kalmadan Cyber Shine ürününü elime alabildim.
Evet arkadaşlar vaat edilen faydalar çok net gözlemlenmese de gerçekleşiyor. Hani Avrupa Yakası dizisinde Burhan Altıntop karakterinin sürekli söylediği bir söz vardı o geldi hemen aklıma. Cildim bebek poposu kıvamında oldu. ^^ İnanıyorum ki düzenli kullandığım taktirde etkisini daha net görebileceğim.

0 yorum Blogger 0 Facebook

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top