Tabiri caizse bugünün bombası! EXID ve RANIA grupları Türkiye'ye performanslarını sergilemek için geliyorlar. Bu cidden çok sevindirici bir haber! Bundan bir iki yıl öncesinde hayal bile edemezdik böylesine bir durumu. Şöyle bir hatırlatayım isterseniz. Ben Türkiye'ye hayranları için gelen ilk Koreli ünlü olarak Lee Sun Ho'yu hatırlıyorum.  (LEE SUN HO İstanbul'da Korea-Fanslılarla Buluşuyor)  50 kişi sınırlı bir etkinlikti. Tabi ki ben eksik kalır mıyım ona da gitmiştim. Daha sonra Jae Joong'un Ankara'da hayran buluşmasını mevcut ve son olarak da PSY'ın Türkiye serüveni var. (PSY'ın İstanbul Serüveni!)

Ve tamam artık sırada Music Bank var derken ters köşe olduk. En azından kendi adıma söyleyeyim ben ters köşe oldum, şok oldum, dumur oldum. Twitterda EXID geliyor twitlerinden sonra şöyle silkinip kendime geldim. Daha sonra grup üyelerinin Türkiye'ye geldiklerine dair twitlerine tanıt oldum. 
İlk twit RANIA Xia'dan geldi.  "터키 갑니다 ! 5월 5일~11일 잘다녀올게용*_*♥" (Türkiye geliyorum! 5-11 Mayıs'ta görüşürüz.) 



Daha sonra EXID'den bir fotoğrafla birlikte bir twit geldi. "터키로 출발하기 전 exid! 공연 잘하고 조심히 잘 다녀올께요!!!ㅎㅎ" (EXID Türkiye'ye gitmeden önce! Başarıyla sahne performansımızı tamamlayıp sapasağlam geri döneceğiz!)



Tam ne oluyor hacı? dediğim sırada etkinlik daveti geldi. Açıkçası ben isimleri dışında ne EXID grubunu tanırım ne de RANIA. Evet K-Pop ile içli dışlı olunca ister istemez kulağına çalınıyor, bir yerden duyuyorsun. Lakin ne yalan söyleyeyim daha önce hiç şarkılarını dahi dinlemedim.

Ne demiştik, etkinlik değil mi? Evet! Etkinlik 9 Mayıs 2013 Perşembe günü Antrepo No:3 , Tophane adresinde saat 20:00'de gerçekleşecek! Mekan seçimi güzel bence, daha önceden gitmiştim oldukça geniş ve ferah bir yer. Etkinliğin +18 oluşu ilk ve en çok dikkat çeken mevzu oldu. Çünkü anladığım kadarıyla biraz da olsa Kore hayranlarını hedeflemiş bir etkinlik bu, burası bariz. Ama Kore hayranlarının çoğusunun 18 yaş altı olduğunu göz önünde bulundurursak isyanlar normal.  Bana soracak olursanız bence bu karar yerinde. Çünkü muhtemelen alkol tüketilen bir etkinlik olacak ve etkinlik geç saatlerde olacağı için 18 yaş altına pek uygun olmayacak. Tabi etkinlik yetkilileri her an baskılardan yılıp kararı kaldırabilir bence. Bir de etkinlik sınırlı katılımcı ile yapılacakmış, yani eğer böyle bir düşünceniz varsa elinizi çabuk tutun derim! Söz konusu etkinlik burada isteyenler bir göz atsın, ama ben de yazıvereyim şuracığa ayrıntıları. (Alışverişin uğurlu adresi n11.com/PARTY !!!)

Peki bir de ne alaka Kore grupları derseniz o kısmı ben de çok anlamış sayılmam. Ama bir yerde okuduğum bilgiye göre söz konusu alışveriş sitesi, Doğuş grubunun Kore ortaklı alışveriş sitesi imiş. Hal böyle olunca etkinlik de buram buram Kore kokacak.


K-pop, türkçe pop, dans ve eğlencenin daha fazlasının olduğu sürpriz dolu bir geceye var mısınız?

Herkesin bildiği üzere alışverişin uğurlu adresi n11.com açıldı!! Şimdi sıra onun partisinde. Peki partide neler var?

K-pop kız grupları Rania, Exid, aynı zamanda Model ve Ozan Doğulu!

Konserlerin yanı sıra harika bir defile sizi bekliyor. Bu güzel gecede 2 kişilik davetiye kazanıp bizimle birlikte orada olmak istiyorsanız n11partiacilis@gmail.com e-mail adresine AD-SOYAD-YAŞ ve ADRESiniz mail olarak göndermeniz yeterli.

Not: Partide 18 yaş sınırı vardır.
Not: Davetiyeler başvuru sırasına göre verilecektir.
Not: Davetiyesiz partiye giriş yapılamayacaktır.

Ayrıca bir de hatırlatma yapalım! Doğuş grubu kızları getirmişken kanalda da çıkaralım demiş olacak herhalde. Benim gibi etkinliğe gitmeyecek ya da gidemeyecek olanlar için bir teselli mahiyetinde bir açıklama oldu bu. En azından televizyondan kızlarımızı görebileceğiz. Ufak da bir performans olursa tadından yenmez.

Açıklanan bilgiye göre:
"EXID ve RANIA yarın sabah saat 05.00 da Atatürk Havalimanı'na iniş yapacaktır. Salı günü sabah saat 10.00 da star tv de yayınlanan Melek programına katılacaktır." [alıntı]

GÜNCELLEME!
Youtubeda EXID ve RANIA performanslarından birer kesit bulunmaktadır. Eğer isteyen varsa şöyle vereyim.



***
Bu konu o kadar çok güncelleme gördü ki artık yeni güncelleme demeye dilim varmadı. Ve artık tüm fotoğrafların her yerde gezdiğini göz önünde bulundurarak konuda şöyle bir temizlik yapayım ve her şeyin özetini geçeyim dedim. Umarım iyi etmişimdir! 

Neyse işte birbirinden güzel kızlarımız geldi. Kızlarımız  önce Melek Baykal'ın Star TV'deki bana hep Martha Stewart'ın ufaktan çakması gibi gelen Melek programına çıktılar. Melek Baykal çok tatlıydı kızlarla konuşurken, cidden bir abla gibiydi. Bu program K-Pop'un Türkiye'deki etkinlikleri açısından bir ilkti. Çünkü ilk kez bir K-Pop grubu ya da grupları Türk televizyonlarında yer aldı. Bu büyük bir adım!

Programa katıldıktan sonra o amaçla geldikleri n11.com'un partisine katıldılar ve performanslarını sergilediler.. Ayrıca yine n11.com com için fotoğraf çekimi yapıldı. Bunun haricinde Taksim, Ortaköy, Eminönü gibi yerleri gezdiler. Ramiz Köfte'de köfte, Ortaköy'de kumpir yediler. İstanbul maceralarından EXID çok fazla paylaşım yapmadı, ancak RANIA üyeleri epey bir fotoğraf paylaştılar.  Ve bir fanmeeting düzenlendi.

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top