Çiftler... Birbirleriyle tesadüfen karşılaşan çiftlerin ilk karşılaşma hikayeleri üzerinden kurgulanmış, esas çiftimizin nasıl çift olduklarını anlatan bir film. Kimi zaman tüm yaşananlar size çok karmaşık gelebilir. Ama inanın bana, filmden ümidinizi kesmeyin. Filme dair kafanızdaki her sorunun bir cevabını bulacaksınız.


 Adı: Couples
Yönetmen: Jeong Yong Ki
Yapımcı: Nam Kwon Woo
Senarist: Lee Gye Byeok & Jeong Yong Ki & Kenji Uchida
Türü: Romantik Komedi
Süre: 110 Dakika
Yıl: 2011


Esas kızımız ve esas oğlanımızın ortak yönü ikisinin de bir şekilde sevdikleri tarafından kandırılmasıdır. Ancak esas oğlanımız tam bir servet avcısına aşık olmuştur. Onun uğruna bütün parasını verip bir ev almıştır ama tam evlilik teklifi edeceği sırada kız sırra kadem basmıştır. Bankadan kredi almak için gittiğinde ise onca şanssızlık yetmezmiş gibi bir de soyguncular bankaya gelir ve bizimkileri rehin alır. Bizimkiler diyorum tabi ki genç bir trafik polisi olan esas kızımız da bankadadır. Aynı gün aksilik o ya ikisi de restorantta parasız kalırlar ve bir kez daha karşılaşırlar. Hem servet avcısı eski kız arkadaşının başına açtıklarıyla uğraşır hem de gerçekten aşık olduğu kıza sıkıca sarılmak kolay değildir tabi ki.


Film boyunca aralarda bu "tesadüfen" birleşen çiftler kendi hikayelerinden bahsederler. Bu hikayeler önceleri birbirleriyle alakası yok gibi gelir ancak yavaş yavaş  bu işin içinde başka bir iş var diyorsunuz. Kaderin ağları örmesini birebir görebilirsiniz bu filmde. Mafya, dedektif, servet avcısı, hırsız, polis, kovalamaca. Her türlü aksiyon öğesi çok ustaca serpiştirilmiş bu aslı romantik komedi olan filmimize.

Ha bir de hiçbir şey tesadüf değildir! :)

" -Numaranı alabilir miyim?
+Nişanlın geri döndü ama.
-Evet. Biliyorum hepsi mantıksız gelebilir. Ben bile bilmiyorum. Ben bile inanamıyorum. Ama diğer yandan biraz mantıklı da. Kulağa saçma gelebilir ama. Onunla aramdakilere son verdim. Kimseyi kimseyle aldatmaya çalışmıyorum.
+Yine de...
-Onu görünce farkına vardım ki dayanacak birini arıyormuşum. Belki kader...Kader kısmet saçmalığını bir kenara bırakalım. Biliyorum. Şimdi bu şekilde gitmene müsaade edersem, ömrümün sonuna kadar pişmanlık duyacağımı biliyorum.Bu yüzden yanındayım."

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top