Ne yaptım ne ettim? Hayat çok hızlı geçti. Blogdaki son yazımdan bu yana neredeyse 3 yıl geçti. Ve 3 yıl sonra kendini nerede görüyorsun deselerdi kesinlikle aklıma şu anki halim gelmezdi. Evlendim, bir oğlum oldu. Kore'ye ilgim minimuma indi, kendime zaman ayırmam minimuma indi derken sonunda yine kürkçü dükkanına geri döndüm. Ev ahalisi uyurken birkaç kelam ile dönüş yapmak istedim bloguma. Lombak gibi yazılara devam etmeyi ben de bilirdim. Lakin bloguma saygımdan bir giriş yazısı yazmayı kendimde görev bildim. Kendime de bu uğurda hedefler koydum küçük küçük. Ne kadar gerçekleştiririm bilmiyorum ama bir yerden başlamam lazım. AHA ÇOCUK UYANDI!

5 yorum Blogger 5 Facebook

  1. Hoşgrlmişsin o zaman:) Bende nerden baksan iki yıldır yoktum:))

    Yeni dönüş yaptım:)

    YanıtlaSil
  2. Gelmişsiniz ama şimdi yine gittiniz :(

    YanıtlaSil
  3. merhaba ben senin bu youtube den takipcilerindenim seni hiç tanımadım ama yayınlamış olduğun videolardan ne kadar birbirimize benzediğimizi gördüm burda blog anlatımlarından hayatının ufacık bir kısmını görmüş gibiyim baya takipcin var ve onları yanlız bırakma ben geçmişe kafamı cevirip baktığımda birilerinin büyük heveslerle başladıkları projelere hayatlarından bir parça vererek yaptıkları emeklere cok saygı duyuyorum pahabiçilemez benim için bir çok takipcin de öyledir eminim ama şimdi yerinde hayalet şehre dönmüş gibi hiç resmini görmedim ama karakterini sevdim hiç seni tanımadım ama yaptıklarınla gurur duydum ben kore geçmişim az vardı senin videolarınla yeni insanlar tanıdım gördünmü yaptıkların hiç boş değilmiş değilmi benim gibi yüzlerce takipcin de olabilir yeni yayınlarını bekliyorum kal sağlıcakla... Caspit

    YanıtlaSil
  4. Facebooktaki beğendiğim sayfalara göz atarken hatırladım senin sayfanı ve bundan 7 sene önce gibi yanlış hatırlamıyorsam bolca gezinirdim sayfanda :')

    YanıtlaSil

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top