22 Haziran'da gerçekleşen bir olayı çok da mazi olmadan yeniden gün yüzüne çıkarmak istedim. 1 ay olmuş bacım hala neyin peşindesin diyenleri duymuyorum. Çünkü bu konu benim blogumda da olmayı hak ediyor.

(Music Bank İstanbul'da Super Junior)

Benim için KPOP'un efsanesi haline gelmiş Super Junior grubunun vefakar bir o kadar da cefakar lideri Leeteuk'umuz Türkiye'den bir fotoğraf paylaştı. Şimdi hakkı var paylaşmasa paylaşmazdı. Bizim de ruhumuz duymazdı. Demek ki neymiş bu çocuk samimiyette bir dünya markasıymış.

İsviçre'ye giderken yolda bir arkadaşa bakıp çıkıcam abi süresinde İstanbul'un semalarından geçip aktarma yapan liderimiz fotoğraf altı yazısındaki etiketlerde askerde olduğum için gelememiştim, güzel bir yermiş demiş. Neden böyle demiş, çünkü 2013 yılında Music Bank İstanbul organize edildiğinde gelen gruplar arasında Super Junior da vardı. Lakin üyelerin sadece yarısı gelebildi. Kendisi de askerde olduğu için bu konserde sahne alamamıştı. En az bizim kadar kendisi de bu duruma içerlemiş olacak ki Türkiye'yi ilk görüşünde o içinde kalmış ukteyi hatırlamış. Adamın dibisin Leeteuk!

1 yorum Blogger 1 Facebook

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top