Dün gece aldım ben bu haberi. Yarın mutlaka yazarım bunu demiştim. Ama allkpop sitesi benden önce davranmış. Olay O Ses Türkiye yarışmacısı olan Kurşun lakaplı katılımcının VIXX'in "Dynamite" şarkısının müziğini "çalıp" bir de üstüne söz müzik kısmında Kadir Aktürk isminin geçirmesiyle patlak verdi. Türk VIXX hayranları bu durumu hemen fark edip sosyal medya üzerinden #JusticeForVIXX etiketiyle seslerini duyurmaya çalıştılar. 


Youtubedaki Kurşun'un güya kendi bestesi olarak seslendirdiği şarkının altına yüzlerce yorum ve dislike geldi. Ama kendisi bu duruma "bu hırsızlık değil, aksine yaratıcılıktır..." cevabını verdi. Kendisini bu yaratıcılığından dolayı tebrik ediyoruz. Ve bizi uluslararası Kpop camiasında rezil ettiği için ayrıca teşekkür ediyoruz. Plaket ve çiçekleri evine yollamak için ev adresini rica ediyoruz. :)


İyice çileden çıkan hayranlarımız sonunda VIXX grubunun şirketi Jellyfish Entertainment'e sesini duyurmayı başardı. Sadece şirkete değil, en çok tıklanan kpop haber sitesi allkpop'ta bile bu durum haber oldu. Şirket ise bu başarısız hırsızlık girişimine karşı önlem almaya başlamıştır bile. Şimdi Kurşun arkadaşımız düşünsün! ;)

4 yorum Blogger 4 Facebook

  1. Ülkemizin bu sekil anilmasi cok kötü oldu. Hayir alabiirsin sarkiyi eyvallagda bari soz muzik bana ait deme allahım ya..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şarkıyı alamaz. Telif hakkı denen bir şey var. Ama bizimkiler hiç dinlemeden alıyor. Kore uzak olduğu için göze batmayız mı diyorlar bilmiyorum ama çok sık o taraflardan bir şeyler çalıyoruz ya da saın alıyoruz. Yaratıcılık demiş ama çakallık daha çok :/

      Sil
  2. Hayir amk yapamiyosan calmicaksin bi de bize turkumsu diyo lan oc sen cok TURKsen git turk sanat muzigi sole turku sole rap neyine bide diyomuski benim agzimdan ALLAH kelimesi eksik olmuyo goruyoruz eksik olmadigini bu ne hadsizliktir yaa biz sana ilk kufur etmedik dedik ki duzeltme yap korecanlardan ozur dile ama sen korecanlarin dinini turklugunu sorguluyosun bak kardrsim benden buyuksun ama beyin yasin kardrsimden de kucuk saygin ve haddin bu gidisle hic buyumez bence yaptigin hatayi fuzelt guney kore bizi kardes ulkesi olarak gorurken senin yaptigin iyi bi sey degil diyecekler ki kore savasinda yardim editolar simdi beste caliyolar bari gir rapin ciktigi ulkede bu rezilligi devam ettir biz korecanlar olarak senin ve senin gibilerin adlandirmasiyla ergenler koreyi sevmeye ve o ulkeyi savunmaya devam edecegiz bu arada demissin ki turkiye bu idiotlar (korecanlar) yuzunden gelismiyo ama bi hatan var kore bizim yuzumuzden degil senin gibi emek hirsizlari yuzunden gelismiyo!!!!!

    YanıtlaSil
  3. madem yapamiyosun o zaman yapma amk gelmis bi de k pop sevenlere dinliyenlere turkumsu diyo o zaten cok rurk oldugu icin rap soyluyo ama aslinda pek de umrumda degildi buolay fakat arkadas biz kpop severlerin dini hayatlarina bile laf edince isin icine ALLAHİ katinca TBMM yi katinca dayanamadim lan biz ona dedikki sadece kore fanlarindan bi ozur dile duzeltme yap biz sana bize hakaret et mi dedik ustelik hem.o sarkiyla eledigi kizin hakkina girdi hemde VIXX in ben kiniyorum bizi tum koreye rezil etti lan adamlar dicekki.once asker verdiler simdi emek caliyolar suan sinirden titriyorum
    "yani KURSUN bey lakabiniz can yakiyo ama KARAKTERİNİZ curmunu bile yakamiyor!!!!!!!"

    YanıtlaSil

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top