Sevdiğim, sevmediğim, kadın, erkek derken çeşitli kombinasyonlarını yazdığım bu yazının şimdi sıra geldi son yazısına. Sevdiğim erkek oyuncular... Diğer yazıları okumak istersiniz diye linklerini ekleyeyim ben yine de. Olur ya bilmeden soran olur peki sevdiğin kadın oyuncular ya da sevmediğin oyuncu yok mu falan diye. Sevdiğim oyuncular listesi sevmediklerime nazaran daha uzun oluyor tabi ki. Hatta bir de erkek oyuncular arasında bir liste yapınca 20 mi yapsam acaba dedim ama sonra höst kızım noluyoruz diye durdurdum kendimi. Ama ilk 10'u sıralamakta çok zorlandım. Örneğin bir Song Il Gook, bir Song Seung Heon, bir So Ji Seob'u listeme alamadım mesela. Listeyi kabaca yapmaya başladığımda 27 kişi yazdım siz düşünün bendeki kararsızlığı. Uzun uğraşlar sonunda bitirdim ama listemi. Belki daha sonra devam yazısı olarak 2. yazıyı da eklerim. Vicdan azabı çekerim yoksa. :D


1) Gong Yoo
İlk sırada benim için vazgeçilmez oyuncu olan Coffee Prince ile tanıdığım Hello My Teacher dizisiyle aşkımın pekiştiği, Finding Mr Destiny filmiyle de ruh eşim olduğuna karar verdiğim sevgili ve biricik Gong Yoo yer alıyor. Yanlış anlaşılma olmasın şu sıralar Goblin dizisiyle popüler diye onu seçmedim, ben yıllardır kendisini bir numara olarak görmekteyim.

2) Lee Ki Woo
İtiraf ediyorum Song Joong Ki'nin bir üstünde yer almasının sebebi bir tık daha bana daha yakışıklı gelmesidir. Genelde hep ikinci adam rolünde oynaması çok canımı sıkıyor. Çünkü bariz ikinci adam daha hoşuma gittiği için diziye adapte olamıyorum. :D Bu nedenledir ki Jung Il Woo'yu çok sevsem de Ramen Boy Flower Shop dizisinde benim için beyaz atlı prenstir kendisi. Bir ara Lee Ki Woo Müslüman oldu dedikodularıyla saçma bir üne sahipti Türkiye'de. Ama bu haberin hiçbir dayanağı ve kaynağı yok. Nereden çıktı hiç bilmiyorum.

3) Song Joong Ki
Bu adam her rolü mü yakıştırır kendisine Yarabbim! Bana bir yapımını söyleyin ki oyunculuğu kötü olsun, alnınızı karışlarım yemin ediyorum. Sungkyungwan Scandal dizisinde ufaktan gözüme kestirmiştim. Werewolf Boy filminde kariyerinde büyük bir sıçrayış yapmıştı. Nice Guy dizisinde hepimiz bağrına yavrıııııım diye bastıktan sonra Descendats of The Sun dizisinde de askerliğini gördüğümüz bu oyuncu adeta evimizden biri olmuştur.

4) Jang Geun Seok
Rabbim özene bezene yaratmış maşallah! Benden daha güzel olması zaman zaman boynumu bükse de olsun bir hayran olmak bunu gerektirir diyip susuyorum. Baby and Me filminde eline bir bebeğin ne kadar yakıştığını görürken You're Beautiful ve Marry Me Mary dizilerinde ise kendisinin bebek yüzü iliklerimize kadar işlemişti.

5) Lee Jun Ki
Yine çok sevdiğim iki oyuncu arasında kararsız kalıp ikinci adamı seçtiğim bir dizi daha... My Girl dizisinde Lee Dong Wook'a nazaran daha çok kanım ısınmıştı. Çiçek çocuk tarzındaki oyuncuları sevdiğimi çok belli ettim sanırım. Neden sürekli tarihi yapımlarda yer aldığını ben de bilmiyorum ama kendisine yakıştığını da eklemek gerek. Bir zamanlar tweetime yanıt verdiğini de unutmadan hatırlatayım.

6) Jung İl Woo
Twitterdan bana cevap veren bir diğer ünlü daha. Türkiye'ye geleceğine dair söz vermişti hatırlarsanız. Her ne kadar Ramen Boy Flower Shop dizisinde azıcık arka planda kalsa da yine de hastası olduğum doğrudur. En çok 49 Days dizisinde minnoşluğunu hissetmiştim. Şu günlerde askere gitme planları yapıyormuş ama ciddi bir hastalığı olduğu ortaya çıktı. Umarım iyileşir, hiçbir şey olmadan tezkere aldığı günleri görürüz.

7) Hyun Bin
Çoğu kişinin listesinde ilk sırada yer alıyordur bu isim eminim. Birkaç filmini izlemiştim ama asıl tanımam My Name is Kim Sam Soon dizisinde oldu. Yıllar sonra da Secret Garden dizisinde ne denli iyi bir oyuncu olduğuna şahit olup salyalarımız aka aka izledik kendisini.

8) Lee Dong Wook
My Girl dizisinde Lee Jun Ki'yi tercih etmem onu  küstürmemiştir umarım. Çünkü Goblin dizisinde en sevdiğim oyuncu olan Gong Yoo'dansa azrailimizi oynayan Dong Wook'u tercih ettim. Ben de hiç tutarlı değilim ki anacım. Ama zaten tekrar tekrar izlediğim Wild Romance dizisinde onu listeme çoktan eklemiştim.

9) Jang Dong Geon
Listemdeki en yaşlı oyuncu (44) olmasına rağmen mihrap en yerinde olanıdır belki de. Evli kendisi saadetinde gözüm yok Allah bozmasın ama darısı başıma dediğim çok olmuştur yani. En birinci favori dizim A Gentleman's Dignity dizisinde birden Jang Dong Geun hayranı olup çıktım. Ama Taegukki filmini izlerseniz nasıl kusursuz bir oyuncu olduğunu görürsünüz kendisinin.

10) Kim Rae Won
Bu harika oyuncu bu listedeki tek tipim olmayan oyuncudur belki de. Ama hak ediyor. İlk izlediğim Kore filmi olan My Little Bride filminin başrolüdür kendisi. O yüzden benim için bir tık özeldir. Genellikle filmlerde daha sık gördüğümüz bu oyuncu, ...ing, Sunflower, Gangnam 1970 gibi filmlerde kendini kanıtlamıştır. Ama son olarak Doctors dizisinde de bu başarısını perçinlemiştir.

2 yorum Blogger 2 Facebook

  1. Blogunuzu büyük bir ilgiyle takip ediyorum. Paylaşımlarınız ve tasarımınız harika.

    Bu arada birbirinden güzel yerli diziler için online dizi sitemize bekleriz. Türkiye'nin en sevilen tv programlarını ücretsiz yayınlıyoruz. Tek parça dizi videoları izlemek için lütfen web sitemizi ziyaret ediniz.

    ▶ canlidizihdizle.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  2. Lee min ho yok şaşırdım neden😧🤔

    YanıtlaSil

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top