Zaten daha önce Lee Min Ho ile yazdığım yazılardan birinde bahsini geçirmiştim. Ama bir kez daha yazı dizimde konusunu geçirmem lazım diye düşündüm. Geçen gün Todam restorantın açılışında arkadaşlarla konuşurken bahsetmiştik. Düşündüm ki ben hak ettiği kadar konuşmamışım bu konu hakkında. İşte bir kez daha Minoz Turkey'in başarısı! Bir ara JYJ Turkey vardı çok çalışkan bir fan clup olarak ama bir Türk Lee Min Ho hayranlarının da aşağı kalır yanı yok.


Sene 2013. Tüm dünyadan Lee Min Ho hayranları kendisinin çıkışının 7. yıl kutlaması için çeşitli atraksiyonlar yaptılar. Tabi ki en anlamlısı, en akılda kalanı Minoz Turkey'inki oldu. Yaptıkları projeyle Asya ve Avrupa kıtalarını birleştiren boğaz köprüsüne Lee Min Ho için yazı yansıttılar. Daha sonra kendisi resmi sayfasının kapak fotoğrafı olarak bu fotoğrafı seçmişti. Ki çok sık kapak fotoğrafı değiştirilen bir sayfa değildir. Bu kapak fotoğrafı 25 bin küsür beğeni aldı. Bakınız!



Minoz Turkey sayfasının kendi çevirisi habere bir göz atmak istersiniz belki... 
Minoz Turkey'den alıntıdır!

Aktör Lee Minho tüm dünyayı bir araya getiren köprü oldu! Hayranların sevgisi ile gerçekleşen mucize gibi bir ahenk! Lee Minho'nun 7. yılını kutlama coşkusu!


Aktör Lee Mİnho tüm dünyayı bir araya getirdi.

Aktör Lee Minho'nun 7. yılını kutlamak isteyen hayranların akını ile mucize gibi bir uyum oluştu. 2006 yılı Mayıs ayında EBS'nin gençlik dizisi "Secret Campus" ile çıkış yapan Lee Minho bu yıl 7. yılını doldururken, bunu kutlamak isteyen dünya çapındaki hayranlar, ona desteklerini ve teşviklerini gösterdiler.

Minoz ( Dünyanın her ülkesinde organize olan Lee Minho hayran kulübünün adı) üyeleri ülkeleri ve dilleri farklı olsa da tek bir ağızdan Lee Minho'yu desteklerken, gelecekte de başarılı olmasına dair ümitlerini dile getirdiler.
Lee Minho'nun şirket çalışanı " Kore, Çin, Japonya, Tayland, Filipin, Vietnam, Endonezya gibi Asya ülkelerinin yanında, Amerika, Avrupa ve Güney Amerika ülkelerinden de pek çok hayranın uyumu ve sevgisi ile etkinlikler yapılıyor." diye açıklama yaptı.

Koreli hayranlar,bu yıl da, 4. yıl kutlamasından beri her yıl yaptıkları etkinliği gerçekleştirdiler. Seul Myongdong'da ve Gangnam'daki şehir tiyatrosu kapısındaki "Günaydın Seul." afişinin olduğu yere kutlama mesajlarını koydular. Mesajların arasına, Lee Minho'nun şimdiye kadar rol aldığı dizilerden başlıca sahnelerin olduğu videolar eklediler.

Japon hayranlar, Lee Minho'nun 7. yılında yapacağı dünya turunu tanıtan, tanıtım otobüsünü harekete geçirdiler. Seul'ün belli başlı bölgelerinde dolaşan otobüsün üzerinde Lee Minho'nun resmi ile birlikte "Dünyadaki tüm hayranlarımla tanışmaya gidiyorum ." yazısı bulunuyor. Bu otobüs, görenlerin üzerinde derin etkiler bırakıyor.

Çinli hayranlar, Lee Minho 7. yılını bağış ile kutluyor. Sichuan bölgesindeki deprem madurlarına bağış yapma kararı verdiler. Lee Minho'nun adı ile 3 Milyon won (4900 Türk Lirası) gibi yüksek meblada para ve ihtiyaç malzemesi bağışında bulundular.

Türk hayranlar, Asya ve Avrupa kıtalarını birleştiren coğrafyada bulunuşlarını temsilen, Boğaz Köprüsüne, lazer ışıklarıyla yansıttıkları yazı ile duygularını ilettiler. "7. Yılın kutlu olsun Lee Min Ho! Minoz Turkey her zaman seni sevecek ve destekleyecek. " şeklindeki , kayan yazı olarak tekrar tekrar görünen mesajlarını Doğu ile Batıyı, Karadeniz ile Akdenizi bir araya getiren bu köprüye yansıtarak uyum, birlik ve beraberlik mesajı vermiş oldular. Bu mesajı görkemli bir video haline getirip, Lee Mİnho'nun derin anlam içeren bu 7. yıl kutlamasını gerçekleştirdiler.

Bunun dışında, Amerika, Tayland, Endonezya, Şili, Honduras, Costa Rica, Kolombiya, Suudi Arabistan gibi ülkelerden de kutlama mesajları akın etti.

Minoz kulübü üyeleri " Parlayan aktör Lee MinHo'yu destekliyorum." "Umarım 70. yılını da birlikte kutlarız. " "Senin içten oyunculuğunu seviyoruz." "Sadece bakışlarıyla bile öldürebilen killer." "Seninle isem ölene kadar bırakmam" şeklinde mesajlar yolladılar. Ayrıca yönetmen Kim Eun Soo'nun SBS için hazırladığı "Heirs" dizisindeki rolü için başarılar dileyen mesajlar da oldukça fazlaydı.

3 yorum Blogger 3 Facebook

  1. Gercekten harikaaaa bisi ya. Emeklerine derinden saygi duyuyorum.. 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şahsen benim cesaret edemeyeceğim şekilde fedakarlıkta bulunup bu uğurda para harcayıp, hayranı oldukları oyuncu için böyle bir şey yapmaları cidden saygıya değer. Arkadaşlar harika! :)

      Sil
  2. @leeminho_shiask2206 bu benim istagram fan hesabım lütfen beni takip edin

    YanıtlaSil

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top