Aslında Çin için bir internet dizisi için düşünülüp çekilmiş. Ancak çok sevilince Kore televizyonlarında da yayınlanmaya başlanmış bir dizidir. Dizi dediğime bakmayın, internet dizisi dedim ya 20 dakikalık kısacık bölümlere sahip. Bu özelliğiyle mini dizi bile sayılabilir. Çünkü bir oturuşta çok rahat 3-5 bölüm izliyorsunuz.

Ben daha internet üzerinde yayınlandığı zamanlarda göz koymuştum bu diziye. Hatta ilk bölümü izledim bile. Ancak malum Çin için yapıldığı için ekranın her köşesinden çıkan Çince cümleler, karakterler sinirlerimi hoplattı ve dedim aman bekleyeyim birazcık daha. İyi de yapmışım, çünkü bu diziyi ağız tadıyla izlediğime çok memnun oldum.

Moon Lovers Scarlet Heart dizisine başlamıştım, lakin benim oyuncum Kang Haneul'ın ikinci adam olması bana çok koydu, bu nedenle bitsin öyle bitireyim diziyi demiştim. O arada da çok güzel bir mola oldu bu dizi benim için. Hatta arşivime indirmeyi düşünüyorum.
Adını biraz anlamlı seçmişler. Kızımızın adı Goho ve bir internet sitesinde erkeklere yıldızlar verip puanlayarak köşe yazısı yazıyor. Ama Van Gogh'un Yıldızlı Gece tablosuna da bir şekilde atıfta bulunulmuş. Hoşuma gitti. :)


Adı: Gogh, the Starry Night
Yönetmen: Jo Soo Won & Kim Young Hwan
Yazar: Shin Yoo Dam
Türü: Romantik , Komedi
Bölüm: 20
Şirket: SBS
Yıl: 2016

Dizinin konusuna gelecek olursak... Beheheeeyyy! Bu aralar dizilerde kızlarımız tek erkekle yetinemez oldu valla. Kız başına 5 erkek düşüyor resmen. Kıskanıyorum canım. Kızımız bir reklam şirketinde çalışıyor. Hayatına girecek söz konusu bu 5 erkek de bu şirkette çalışıyor. Kızımız da bu adamları puanlayarak köşesine yazıyor. Bir taraftan da içinden çıkılmaz aşk hayatıyla uğraşıyor. 

1 numarada kendini beğenmiş, despot, ukala olduğu kadar da havalı, kızımızın eski takım şefi aynı zamanda uzatmalı platoniği oğlumuz yer alıyor. 

2 numarada kızımızı bir zamanlar terk eden ama kıza yaşattığı o kötü günlere rağmen ona hala hisler besleyen ve kızımızın yeni takım şefi, yavru köpek bakışlı oğlumuz var. 

3 numara kızımızın işte juniorı olan uçarı, aklı havada ama insanın pamuklara sarası gelen ve sunbaesini kafaya koymuş oğlumuz var. 

4. sırada tombik olduğu kadar sempatik, ama ne yazık ki yüreğinin iyiliği görünüşüne pek yansımamış bir abimiz var.

5. sırada ise yaşta daha olgun, karizmatik, sevecen ve hatta babacan patronumuz var. 

Kızımız bu 5 adam arasında kaderindeki kişiyi bulabilecek mi? Yoksa ne olursa olsun eski sevgilisine geri mi dönecek? En düşük yıldızı hangi oğlumuz alacak? Bunları cevabı da dizimizde. Haydin izleyin, bana dua edeceksiniz!

2 yorum Blogger 2 Facebook

  1. Bir an tırstım saçma sapan bir seçenekte bulunacak diye. 20 şer dakikalık olması çok iyiydi, 2 günde çok rahat bitirdim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Al benden de o kadar. Hele ki o eski sevgilinin neden terk ettiği açıklandığı bölümde. Dedim aha kızın aklı karıştı. :D

      Sil

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top