Evet Elin Oğlu bitti. Ama bu programın gizli mimarı olarak görüyorum kendimi. Okuyucularım ve Abnormal Summit'in alınma ve uyarlanma sürecinde beni takip eden arkadaşlar benim payımı bilirler. Ama yine de bir nebze hakkımın yendiğini düşünmüyor değilim. Amaaan ne egositmişsin arkadaşım sen de diyenleriniz olacaktır. Daha önce de başıma geldi. Elin Oğlu ve çocuklar üzerinden prim yapma diyenler çıktı karşıma. Ki ben pirimin dibini yapabilecek bir konumdaydım. Elin Oğlu'nda çalışırken bir gün çocuklarla bir paylaşım yaptığımı gördünüz mü? Hayır! Onu geçtim selfie bile çekmedim. Çünkü ben o sırada sizin izleyeceğiniz programın çekiminin çok iyi geçmesi için emek veriyordum. Ne yazık ki etik değerler gereği anlatmadığım çok şey oldu size. Onları bir kenara atıp sadece güzel şeyleri düşünerek size benim Elin Oğlu maceramı yavaş yavaş göstermek isterim. Sorularınız vs. varsa ileriki yazılarda cevaplamak suretiyle alabilirim. Böyle basit bir girişle yetinelim o zaman şimdilik. Onca emek sonunda Elin Oğlu'nun ilk bölümü yayınlanır...


Daha bölümün başında bir mizansen vardı her üye teker teker kulisten yolcu ediliyordu. Aslında ekibin bütün kızları oradaydı, ama köşeye saklanmama rağmen neden sağda lombak gibi çıkmışım bilmiyorum.


Bölümün hepsini kamera arkasından zaten izlediğimden ve ilk bölüm izlemesi tüm ekiple zaten çoktan yaptığımızdan benim için en heyecanlı kısım sonuydu. Prodüksiyon Asistanı Sinem Yıldız yazısını görmek benim için en büyük hediyeydi. ^^

En üstteki afişin ise şöyle bir anısı var. O afiş bizim gazetede çıkan ilk afişimizdir. Biz de kanalda duvara asmıştık, uzun süre orada kaldı afiş. Fotoğrafı da duvarda asılı haldeyken çekmiştim. :)

6 yorum Blogger 6 Facebook

  1. Yanıtlar
    1. Her güzel şeyin bir sonu vardır diyelim ve politik bir cevap vermiş olayım. :D

      Sil
  2. ''gizli mimar''... egoya bak. sen kimsin be?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım ben Abnormal Summit'in Türkçe çevirilerini yaparak ne yazık ki senin gibi nankörlerin de programını tanımasını sağladım. O da yetmedi bir de sen Türk versiyonunu izle diye Kore'den formatın satın alınma sürecinde, yabancıların seçim sürecinde ve programın çekim sürecinde ve daha aklıma gelmeyen bir sürü süreçte çalışmış, emek vermiş biriyim. Sen kimdin pardon? Adını yazmaya bile çekinmiş, aşağılık kompleksleri olan bir arkadaş. Hadi şimdi naşşş! ;)

      Sil

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top