Ayla Filmi Mart 2017'de Vizyonda!


Yönetmen koltuğunda Deniz Seviyesi filmindeki performansı ile Milano Uluslararası Film Festivali’nden ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü alan oyuncu Can Ulkay'ın oturduğu dram filmi Ayla'nın senaryosunda ise Sınav, Uzun Hikaye, Kavak Yelleri, Doludizgin Yıllar'ın da senaristliğini yapmış Yiğit Güralp'in imzası var. Baş rollerini Ali Atay ile Damla Sönmez'in paylaştığı filmin kadrosunda Çetin Tekindor, Taner Birsel, İsmail Hacıoğlu, Altan Erkekli ve Sinem Öztürk Uslu gibi önemli oyuncular yer alıyor. Filmin müziklerini ise Fahir Atakoğlu üstleniyor. Film, Kore Savaşı'nda yaşanan gerçek ve çok dramatik bir hikayeyi beyaz perdeye taşıyacak.

Ayla filmimizin çekimleri 17 Ekim'de başlayacakmış. Leyla ile Mecnun'da oynayan benim için efsane oyuncu Ali Atay anladığım üzere Kore gazimiz Süleyman amcamızı canlandıracak. Onun dışında da kadroda yer alan her bir oyuncu için tebrik etmek lazım kendilerini. Filmin senaristi de Sınav filmini yazan Yiğit Güralp'in ta kendisiymiş. Ki o film benim en sevdiğim Türk filmleri arasında ilk onda yer alır. Bu duruma çok sevindim. :)

Yeni gelişmeler, haberler oldukça sizleri haberdar edeceğim canlar, beklemede kalın!


2 yorum Blogger 2 Facebook

  1. Merhaba Ali Atay'ın Süleyman Dilbirliği'ni oynayacağı kesin değil mi? Eğer öyleyse çok sevineceğim çünkü!...Bide Damla Sönmez ne rolde belli mi? Cevaplarsanız çok mutlu olurum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oyuncuların kimleri canlandıracağını ben de bilmiyorum ne yazık ki. Ama Süleyman amca için ben de yüzde doksan Ali Atay olur diye düşünüyorum şahsen. :)

      Sil

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top