Güzel olduğu kadar Türk hayranlar için bir sorunsal haline gelen bir duyuruyla baş başasınız canlar! Music Bank'te olduğu gibi bunda da tüm aşamalarıyla anlatmak isterim sizlere. Aslında ben yoğun bir dönemimde olduğumda çok yakından takip edemedim gelişmeleri. Ancak olduğu kadar açıklayayım durumu sizlere de.
Öncelikle Unite The Mic adında Jay Park, Ailee ve San-E'nin hayranlarına keyifli anlar yaşatacağı bir konserler serisi olacağı açıklandı. Ancak nerelerde yapılacağına bizzat hayranlar karar verecekti. Hayranların verdiği oylardan hangi şehirlerde daha çok hayran olduğuna bakılarak bir sıralama çıkartıldı. Tabi ki bu oylamada Türk hayranlar aldı başını gitti resmen. İstanbul'la birlikte Toronto, New York, San Francisco, Las Vegas ve Dallas şehirleri de seçildi.


Oylama sonuçları şu duyuruyla hayranlara bildirildi. :)

"Ailee, Jay Park ve San E katılımıyla gerçekleşecek olan Unite the Mic Tour 2015'a ev sahipliği yapması için uygun şehirler dünyanın dört bir yanındaki hayranları tarafından seçildi!
Oylama sürecinin sonunda bütün oylar sayıldı ve Güney Kore'nin en iyi üç sanatçısını sahnede görme şansını yakalayabilecek olan şehirler :
Istanbul
Toronto
New York
Dallas
Las Vegas
San Francisco
olarak belirlendi.
Çok yakında, Krowdpop kampanyası belirlenen şehirler için başlatılacaktır. Gösteriler, her kampanya %100 bilet hedefine ulaşmadan kesinleşmeyecektir. Birkaç gün içerisinde; etkinilk alanı, ücretler, bilet yerleri, bilet hedefleri, kampanyaya son katılım tarihi ve bilet satış başlangıç tarihi gibi bütün detayları yayınlayacağız.
Krowdpop, K-pop/K-hip-hop sahnesine olan dünya çapındaki ilgi için tüm destekçilerine teşekkür eder.
Hayranların gücü!"


Daha sonra konsere ilişkin ayrıntılar açıklandı. Ancak bu ayrıntılar hayranları tatmin etmedi. Konserin hafta içi tarihte olması ve en düşük bilet fiyatının bile 100 TL olması konsere gitmeyi düşünenleri bir kez daha düşünmeye sevk etti.

"[Unite the Mic 2015 Kampanya Bilgileri]
Merhaba İstanbul!
Unite the Mic 2015 konserinin İstanbul'da yapılabilmesi için hedeflenen bilet satışına ulaşılmalıdır.
17 Mart 2015 (Salı)
19.30
Volkswagen Arena
Biletler satış fiyatları 100 ₺'den başlayacaktır.
Platin VIP paketi her şehre özel, numaralı, platin kaplamalı 300 adet posteri içinde barındırıyor. Gösteri öncesi hayranlar, üç sanatçımızın da imzalı posterlerine sahip olma, konser sonrası onlarla high-touch iletişime geçme ve tabii ki en iyi koltuklarda oturma imkanlarına sahip olacak.
510₺**
Deluxe VIP paket, özel altın çerçeveli posterler, gösteri sonrası sanatçılarla high-touch iletişim ve belirlenmiş sahne yakını koltuklarda gösteriyi izleme imkanlarını barındırır.
375₺**"


Ancak dediğim gibi hayranların tepkilerinden sonra hafta içi okul, iş dolayısıyla konserin başka tarihe alınmasını isteyen hayranlar için 29 Ocakta satışa başlayacak biletlerin satışı ertelendi ve 5 Şubat tarihine uzatıldı. Bu süre zarfında hayranların istekleri göz önüne alınarak yeni kararlar alınacağı aşağıdaki açıklamayla duyuruldu.

"[[UNITE THE MIC 2015 İSTANBUL İÇİN ÖNEMLİ DUYURU]]
Krowdpop, İstanbul'daki hayranlar için kaliteli bir bilet deneyimi sağlamak amacıyla Biletix ile işbirliği yapmaktadır.
En güvenli ve sorunsuz bilet satışını gerçekleştirmek amacıyla maalesef bilet satış tarihi 5 Şubat Perşembe günü saat 21:00'e ertelenmiştir.
Biletix bilet satışının, Krowdpop sistemine entegre edilmesi biraz zaman alacaktır. Detaylar elimize ulaştıkça sizleri bu konu hakkında bilgilendireceğiz.
Yaşadığımız bu aksaklıktan dolayı özür diliyor, size unutulmaz bir konser hazırlamak için elimizden gelenin en iyisini yaptığımızı belirtmek istiyoruz!
Bilet fiyatlarıyla ilgili olarak; VIP bilet sahiplerine pek çok ayrıcalık sağlarken, genel bilet fiyatlarının daha uygun olabilmesi için bilet ücretlendirme yapısı üzerinde daha fazla çalışıyoruz.
Daha önce İstanbul'da yapılan konserlerin bilet fiyatları da göz önüne alınarak yeni bilet ücretlendirme listesi duyurulacaktır."


 Bilet satışlarından bir gün önce yeni bir duyuru yapıldı. Hafta içini bahane eden hayranlar için tarih 15 Mart Pazar gününe çekildi. Lakiiin o tarih de YGS'ye denk gelmesin mi. Hafta içi okulu asmak istemeyen öğrenciler sınavı asar mı hiç allasen?! Keşke organizasyon şirketi biraz daha araştırsaymış. Tabi ki ha deyince değiştirilmez bu tarihler zırt pırt. Lakin tarih seçiminde hata yapıldığı da bir gerçek. Konserin Türkiye'deki organizasyon şirketi ayağı bence bu hatada en büyük paya sahip. Bakalım neler olacak.


"[UNITE THE MIC 2015 ISTANBUL KONSERİ FLAŞ HABER!]
Unite the Mic 2015 İstanbul Konserinin bilet satışını son bir kez daha erteliyoruz ancak eminiz ki sebebini duyunca sevineceksiniz. Ailee, Jay Park ve San E sizlere geliyor! KPOP UNITED, tekrarı olmayan bu şovun sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi için elinden gelen çabayı göstermekte ve KBS Music Bank in İstanbul konserini de gerçekleştirmiş olan Vokaliz Organizasyon ve Biletix ile işbirliği yapmaktadır.
Bize gösterdiğiniz tüm sevgi ve desteğiniz için çok teşekkür ederiz. Türkiye’nin her yerinden muhteşem K-pop fanlarıyla tanışmak inanılmaz bir şey.
Sizlerden gelen talepleri değerlendirdik ve Unite the Mic İstanbul Konserinin tarihini değiştirmeye karar verdik. Ayrıca, sizlere verdiğimiz sözü yerine getirerek bilet fiyatlarını da yeniden belirledik. Fanlar için Fanlarla! 
Konserin hafta sonu daha erken bir saatte mi olmasını istemiştiniz? Konser kesin olarak 15 Mart 2015 Pazar saat 18.30’da Volkswagen Arena’da gerçekleşecek. Konser hafta sonu olduğundan arkadaşlarınızı ve Türkiye’deki tüm K-pop fanlarını konsere getirebilirsiniz. Şimdi, Krowdpop zamanı!
Heey! Bir şey daha istemiştiniz, fiyat değişikliği. Elimizden gelenin en iyisini yaptık ve Unite the Mic İstanbul konseri için yeni fiyatlar belirledik. Bilet fiyatları 75 TL’den başlıyor.
Tribünler - 75 TL
Saha içi Ayakta - 135 TL
Premium Tribün - 195 TL
Deluxe VIP - 250 TL
Platinum VIP - 445 TL
Biliyoruz ki hepiniz Ailee, Jay Park ve San E’ye olabildiğince yakın olmak istiyorsunuz. Seyircilerle sanatçıların daha yakından iletişim kurabilmesi için uzuuuuun bir de podyum yapıyoruz… Böylece nereden bilet almış olursanız olun bu muazzam sanatçıların şovunu en iyi ve en yakın şekilde izleyebileceksiniz.
Bilet satışına sadece günler kaldı! Biletler 9 Şubat Pazartesi Türkiye saatiyle sabah 13.00'te başlayacaktır. Biliyoruz ki gerçekleşmesini sizlerle beraber sağladığımız tarihe geçecek bu K-pop şovu için sizler de bizim kadar heyecanlısınız. Işıkların kapanıp şovun başladığını görmek için sabırsızlanıyoruz.
Umarız bu sefer tarih ve saat tüm K-pop fanlarının gelebilmesine ve daha önce olmadığı kadar eğlenebilmesine yardımcı olacaktır. Lütfen K-pop’a ve sevdiğiniz sanatçılara tüm desteğinizi ve sevginizi gösterin!"


Ayrıca 100 TL olan en düşük bilet fiyatları da indirilerek 75 TL olarak satışa sunulmaya karar verilmiş. Ben şahsım olarak bu konserin fiyatının Music Bank İstanbul'un yarısı kadar anca görüyorum. O yüzden bilet fiyatlıları açıklanmadan önce bile 50 TL üstü olursa gitmem diyordum. Büyük ihtimalle de gitmeyeceğim. Zaten işlerim çok yoğun o gün müsait olup olmayacağımı da bilmiyorum. Riske girmeme gerek yok.
Yer olarak da Volkswagen Arena seçilmiş. Şimdi fotoğraflarına bir baktım da üstü açılıp kapanıyormuş. Gayet güzel gibi. Çünkü Mart'ın ayazında donmak var yani. :D

 
Tam tarih 15 Mart, saat de 18:30 olarak belirlenmiş. Saat bence makul. Şehir dışından gelecekleri bilmem ama Ygs'ye girecek olanlar bile bence bir şekilde yetişebilirler.
Bilet satışları 9  Şubat yani bu sabah saat 13:00 itibariyle başladı! Ben son anda bir aydınlanma yaşamazsam ya da birisi bana bedava bilet ısmarlamadıkça gitmeyi düşünmüyorum. Ailee'yi Music Bank'te izlemiştim nasıl olsa. San-E'yi de çok dinlemem. Jay Park için gitmek istiyordum ben aslında. Malum biz Hottestlar için 2PM hala 6+1 kişidir. Park Jae Beom'umuzun gidişini hala bile kabullenemedim. :)
Neyse işte uzun lafın kısası, şimdi mesele bilet satışlarında. Eğer ki yeterli sayıda bilet satılmazsa konser iptal edilerek, bilet alanların parası iade edilecek. Gelecek sanatçıların hayranıysanız bu şans hayatta bir kere gelir diyorum ve gidiyorum. Cut!


Krowdpop Sunar: Unite The Mic Turnesi 2015 – Ailee, Jay Park ve San E
Kore’nin en popüler üç yıldızı – bütün eleştirmenlerin beğenisini toplayan solist Ailee, çığır açan performanslarıyla şovmen ve CEO Jay Park ve listelerde hit olan rapçi San E- Mart 2015’te Krowdpop tarafından düzenlenecek olan dünya turnesi kapsamında ilk kez bir araya gelerek sahne almak için hayranları tarafından seçilen şehirlere geliyor.Krowdpop, KPOP UNITED, YMC Entertainment, AOMG ve Brand New Music; UNITE THE MIC turnesini hayata geçirmiş olmaktan gurur duyar.

Platinum VIP Paketi:
Bu kategorideki seyirciler turnenin İstanbul konserine özel tasarlanmış, sadece Platinum VIP bilet alanlara verilecek olan 300 kopya ile sınırlı posterlerden birine sahip olacaklardır. VIP için ayrılmış, sahneyi çevreleyen en özel yerden konseri izlemenin yanı sıra; şov öncesinde 3 sanatçı ile de buluşup posterlerini imzalatacak ve konser sonrasında da High Touch fırsatını yakalayacaklardır.

Deluxe VIP Paketi: Bu kategorideki seyirciler turneye özel tasarlanmış, sadece Deluxe VIP bilet alanlara verilecek olan sınırlı sayıdaki posterlerden birine sahip olacaklardır. VIP için ayrılmış, sahneyi çevreleyen en özel yerden konseri izlemenin yanı sıra; konser sonrasında da High Touch fırsatını yakalayacaklardır.
Sahneye çıktığı 2012 yılından beri Kore listelerinin en üst sıralarında yer alan, K-pop’un önde gelen kadın solistlerinden olan Ailee, birçok ödül alarak eleştirmelerin de beğenisini kazanmış ve dünya çapında bir üne sahip olmuştur. K-pop idolü ve AOMG’nin kurucusu olan Jay Park, prodüksiyonunu kendi yaptığı hitlerle ve SNL Korea gibi çıktığı sayısız programda sergilediği performanslarla eşsiz bir yeteneğe sahip olduğunu kanıtlamaya devam ediyor. Rapçi San E birçok dilde seslendirdiği şarkılarının ve üst seviyedeki lirik yeteneğinin yanı sıra Raina ve Bumkey gibi sanatçılarla yaptığı işbirliği sayesinde Kore müzik sektöründe büyük bir çıkış yakalamıştır.
Unite The Mic, Mart 2014’de Krowdpop tarafından başarıyla gerçekleştirilmiş olan Teen Top “High Kick” Amerika turnesinin ardından, fanlar tarafından desteklenen ikinci uluslararası turne olacaktır. Teen Top “High Kick” Amerika’da olduğu gibi, bu turnede de yer alacak şehirler Krowdpop sitesi üzerinden K-pop fanlarının oylamalarıyla belirlenmiştir.  Ön elemeleri 18 Aralık 2014 - 12 Ocak 2015 tarihleri arasında yapılan oylamada tüm dünyadan hayranlar, bu üç önemli şarkıcının ilk kez bir arada yer alacakları turneye ev sahipliği yapma şansına sahipti. Türkiye’deki K-pop hayranları da bu turnenin şehirlerine gelmesini istediler ve yapılan oylamalar sonucu İstanbul da konserin yapılacağı şehirlerden biri oldu. Turne ile ilgili detaylı bilgilere KPOP UNITED web sayfasından, krowdpop.com adresinden ve sosyal medya hesaplarından ulaşılabilir.

Krowdpop, kitlesel desteklerle uluslararası K-pop konserleri yapan dünyanın ilk platformudur. Krowdpop’un ilk ortaya çıkışı MNet America işbirliği ile yapılan ve K-pop idollerinin bir arada yer aldığı, Los Angeles, New York, San Jose ve Toronto’da Mart 2014’de gerçekleştirilen ve tarihe damgasını vuran Teen Top turnesiyledir. KPOP UNITED, Hallyu Hareketi  (Kore Dalgası)’ni dünyaya tanıtan ve Seul’de yer alan ödüllü bir kuruluştur. KPOP UNITED’ın önceki projeleri arasında MGM Grand tarafından yapılan 2011 Billboard KPOP MASTERS, VIXX in Los Angeles ve Big Bang üyesi Taeyang, U-Kiss ve daha bir çoklarıyla gerçekleştirilen Music Experiment 2.0 yer almaktadır.


Daha fazla bilgi için KPOP UNITED ve Krowdpop adreslerini ziyaret edebilirsiniz. 

 

1 yorum Blogger 1 Facebook

  1. Evet bende J.Park için gitmek istemiştim Ailee'nin sesi yanıma kar kalacaktı her ne kadar San E ile bi igim alakam bulunmasa da
    Ama bilet fiyatları hala bir sorun
    Serdar ilk fiyatlar için biz öğrenciyiz demişti ben de son fiyatlar için biz hala öğrenciyiz diyorum
    Tabi şimdi teee nerlerden kalkıp nerelerde konser verecekler hakları yani ama işte öğrenciliğin gözü kör olsun :(

    Ve bu güzel bilgilendirme için klavyeye dokunan parmacıklarına sağlık :)

    YanıtlaSil

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top