Bu etkinliği aslında yazma niyetinde değildim. Çünkü yazacak bir şey yok aslına bakarsanız. Kutlamaya mı gittik kalabalık oluşturmaya mı anlamadım ben açıkçası. Hani ilkokuldayken milli bayramlarda yazın sıcağında güneşin altında ya da kışın ayazında dışarıda tören olacak diye saatlerce bekletirler ve o çocuk aklımızla hiç bir şey anlamadan eve geri dönersiniz ya. Aynı hissiyatı yaşadım ben bu etkinlikte.


Lotus Eğitim Kurumu'na daha önce hiç gitmemiştim. Önce orayı bulduk, kolay yerdeymiş. Daha sonra şöyle bir içeri girelim dedik. Her katta bazı atraksiyonlar olmaktaydı. Etkinlik tam olarak nerede soru işaretleri eşliğinde bir salona girdik. Provalar yapılıyormuş, biz de geçtik oturduk. Önümüzdeki Koreli abi beni ve arkadaşlarımı küçük bir sorguya çekti desek yeridir. Ne zamandır Kore hayranısınız? Neden Kore hayranı oldunuz? Neden Kore size yakın geliyor? Liseye mi gidiyorsunuz? (Not: Hepimiz üniversiteden mezun, yaşını başını almış kızlarız halbuki. :D) Hangi bölümleri okudunuz? falan derken sordu da sordu. :D


Sonra etkinlik başladı. Birkaç dans performansı izledik. Sonra başladı bir plaket töreni. Plaket ve plaket ve plaket ve plaket... Bitmedi o plaketler! Ve sonra birkaç dans performansının daha ardından 8. yıldönümü için hazırlanan pasta kesildi ve fotoğraflar falan çekildi. Ardından alt katta ikram olacağı duyuruldu, ancak ikramla aç karnımızın doymayacağını düşünerek, ortamdan ayrılıp gittik yemek yemeğe.


Etkinlik hakkında yorum yapmak bile enerji israfı olacaktır diye düşünüyorum. Yavan yavan gittik geldik açıkçası. Sanki Korea-Fans adminlerinin plaket alışlarını izletmek için çağrılmış gibiydik. Acayip bir hayal kırıklığı yaşadım. Etkinlik ayrıntılarında hiçbir şey denmemesinden şüphelenmiştim aslında, ama bu kadar boş olacağını düşünmemiştim açıkçası. Bir Kore etkinliğine hiç yakışmadı bence. Emek verenlere haksızlık etmek istemem ama organizasyon böyle olmaz arkadaşlar! :/

4 yorum Blogger 4 Facebook

  1. Bizim burdaki daha olmadı.Böyle yazınca da gidesim gelmedi açıkçası...Zaten merkez yerine merkeze çok çok uzak bir yerde yapıyorlar etkinliği...Merkezde olsa yinede gider bir bakardım ancak hem uzak hem böyle kötü olmuşsa sizinki,gitmem daha iyi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diğer şehirleri bilemeyeceğim. Belki daha eğlenceli, daha renkli geçer sizinki. Ama İstanbul'daki pek sıradandı. :/

      Sil
  2. hislerime tercüman olmuşsun ki ben yazmaya bile üşendim :/
    fakat bu etkinliğin bonusu benim için dünya tatlısı üç tane korecan ile tanışmam olmuştur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten bu tarz etkinliklerin insana kazandırdığı en iyi şey arkadaşlıklar oluyor. :))

      Sil

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top