Hyang Dan Efsanesi... 2 bölümlük şirin bir mini dizidir. Oyunculuğa tam olarak girmiş sayılmayan Siwon'un ve Siwon'dan bir nebze daha deneyimli Seo Ji Hye'nin başrollerini paylaştığı şirin bir dizidir. Siwon'un oyunculuğu zaman zaman rahatsız etse de öyle çok göze batmamış. Kore'de herkes tarafından bilinen Hyang Dan Efsanesi'nin komediyle harmanlanıp uyarlanmış halidir. Zaten iki bölümcük, izlemekten hiçbir şey kaybetmeyeceğiniz, keyifli bir yapım olmuş.

Adı: Legend of Hyang Dan
 Yönetmen: Kim Sang Ho
Yazar: Kim Ji Wan
Türü: Tarihi, Dram, Müzikal
Bölüm Sayısı: 2
Vizyon Tarihi: 3 Eylül 2007  
Şirket: MBC


Oğlumuz üst düzey bir devlet adamının oğlu olmasına rağmen zalim yöneticilere savaş açmış bir kahramandır. Bir gün peşindeki askerlerden kaçarken, hanımının kıyafetlerini giymiş kızımızın evine girer. Oğlumuz onu evin hanımı sanır, lakin kızımız evin hizmetçisidir. Kör babasından başka bir şeyi olmayan kızımız bu bencil ailenin hizmetçiliğini yapar. Oğlumuz, kızımıza vurulur. Onunla evlenmek ister, ama kızı evin hanımı sandığı için bir karışıklık olur.

Evin gerçek hanımı ve kızı da bu karışıklığı kendi lehlerine çevirmeye karar verirler ve evin gerçek kızını oğlumuzu yamamak için ellerinden geleni yaparlar. Böylece efsanemiz burada başlar. Tabi ki başlarına sadece bunlar gelmeyecektir. Köye gelen zalim yöneticinin yaptıkları sonucunda da kızımız neredeyse idam edilecektir. Gençlerimiz nasıl olacak da kavuşacaklardır diye merak ediyorsanız izleyin efenim!

3 yorum Blogger 3 Facebook

  1. mini bir dizi arıyordum tamda güzel oldu teşekkürler :) bende bloğuma beklerim :)

    YanıtlaSil
  2. Kuzey Kore'de hangi film ve dizileri izliyorlar sizce? Ülkeye yaptığım zorlu seyahatten sonra birçok film ve diziyi yazdım, blogumda izleyebilirsiniz: http://www.celebialper.com/sinema/kuzey-kore-filmleri-ve-dizileri.html

    YanıtlaSil

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top