İlk kez bir çekiliş kazandım! Şaşkınım doğrusu... Onlarca blogger, youtuber çekilişine katılmıştım. Ama hiiiiç mi hiç çıkmadı. Hani bir insana en fazla ancak bu kadar çıkmazdı. Ama sanırım bu şanssızlığımı 2015 yılı itibariyle kırdım. Annyong chinguTR'yi biliyorsunuzdur diye varsayıyorum. Güney Kore ve Kpop dalgası hakkında çeşitli videolarla bizlerle buluşan şirin video bloggerlarımız. Senem arkadaşımız Limonian sponsorluğunda bir çekiliş düzenlemişti. Bu çekilişte de üç adet kozmetik ürünü mevcuttu. Ben hepsinde birden şansımı denemek istedim. İyi de yapmışım. Limonian marka eyeliner kazandım. Sanırım ilk çekiliş hediyem de kendilerinin uğuru olsa gerek. :)


Bugün geldi hediyem. Hemen açtım denedim, pek sevdim. Üç uçlu olması dolayısıyla üç kere üst üste eyeliner çekmişsin etkisi veriyor. Harika! Buradan hem Limonian'a hem de blogger arkadaşımıza teşekkürlerimi bildiriyorum efenim... ^___^

4 yorum Blogger 4 Facebook

  1. Çok sevindim adına :D Şans senden yana güldü ^^ Güle güle kullanırsın inşallah :))

    YanıtlaSil
  2. Bende çekilişler konusunda baya şanssızım bi insana ancak bu kadar çıkmaz tabiri bana da fazlasıyla uyuyor :) Bende geçenlerde kırdım bunu ama bakalım inşallah daim olur ikimizinde :)
    Güle güle kullan hediyelerini :)
    Bu arada seni takipteyim bana da beklerim :)
    suslusirine.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler takip için. Ben de şimdi baktım bloguna ve hemen takibe aldım. ^___^

      Sil

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top