Bu yazımda her kızın hayalindeki şeyin dizisini anlatacağım. Evet, mükemmel bir erkek arkadaş. Ahhh diziyi izlerken kıza nasıl özendiğimi, salyalarımı nasıl sildiğimi bilemezsiniz. Kesinlikle zaman israfı olamayacak bir dizi. Anlattığım her diziye bunu söylüyorum ama inanın bana, bu dizi çok eğlenceli.

Önce Yuu Watase tarafından 2003- 2005 yılları arasında mangası çıkarılmış. Ardından da Japonların klasik atılımıyla diziye uyarlanmış. Başrollerde Mokomichi Hayami ve Saki Aibu yer alsa da ikinci erkek oyuncumuz Hiro Mizushima'yı söylemezsek hatırı kalırdı. 


Adı: Zettai Kareshi
 Yönetmen:
Masato Hijikata & Genta Sato & Manabu Kitagawa
Yazar:
Rika Nezu & Rei Fumishima & Junpei Nihei 

Türü: Romantik, Komedi
Bölüm Sayısı: 11
Vizyon Tarihi: 8 Nisan 2008
Şirket: Fuji TV


Dizimizde kızımız bir gün bir barda otururken tanımadığı bir adam ona idealinde erkek arkadaşını sorar. Olayın ciddiyetini anlamayan kızımız tüm sorulara cevap verir. Ve çok geçmeden evinde koca bir paket bulur. Pakette mükemmel erkek arkadaşı bulunmaktadır. 


Evet, ideal erkeğini anlattığı adam bir mühendistir, paketteki adam da aslında kızımız için üretilmiş bir robot sevgilidir. Robot yiğidimiz tüm dizi boyunca kızımıza yaranmaya, ona kendini sevdirmeye çalışır. Ancak robot dediysek, normal bir robot değil. Bu protatif kendini aşar ve yapay zekası gerçek aşkı tadar. 


Kızımız ise hem robot sevgilisiyle baş edip hem de şirketteki işlerle uğraşacaktır. Şirketteki işlerle genç ve yakışıklı patronuyla beraber uğraşacaktır tabi ki. İtiraf ediyorum ben bu dizide robot yiğidimizin tarafındaydım. Kızın hep onunla olmasını istemiştim.

3 yorum Blogger 3 Facebook

  1. Bu adamlar bu işi biliyor ne kadar orjinal olmuş .

    YanıtlaSil
  2. Yıllar önce bunun aynısını Kemal Sunal ve Fatma Girik oynadılar

    YanıtlaSil
  3. Japon İşi filminden çalmışlar

    YanıtlaSil

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top