Anlatmadığım o kadar dizi var ki. Bir de hepsini aynı gün anlatma isteğim var tabi ki. Baktım olacak gibi değil, başlayayım dedim artık. Günde bir diziyle yetinemiyorum ama hedefim 3 dizi.

Vahşi Romantizm... Bu diziye serseri kadın karakterleri çok ama çook sevdiğim için başlamıştım. Böyle çıt kırıldım, vırıl vırıl ağlayan, aegyeodan ölen bayan karakterler beni boğuyor izlerken. Az delikanlı olun la! Gerçi bu dizimi de zehir eden bir bayan karakter oldu. Ondan da bahsedeceğim tabi ki.

Jessica! SM anam babam, nolur sanatçılarını zorla dizilere filmlere sokmaktan vazgeç. Olmuyorsa zorlama değil mi. Yazık! Hayranları kusura bakmasın ama, Jessica öylesine rol yapamıyordu ki onun yer aldığı sahneleri izlemeye bile katlanamıyorum. Bir zaman sonra senaristler de fark etmiş olacak ki, ona dizide mal gibi dursan bize yeter demişler. Çok sert girmiş olabilirim, ama şu kadarını söyleyeyim bu söylediklerim düşüncelerimin en yalın hali.

Neyse ki Lee Dong Wook ve Lee Shi Young başrollerimizde mevcut. Dong Wook'un oyunculuğunu eleştirmek kimsenin harcı değildir bana göre. Ama Shi Young bir kaç dizide küçük yan rollerde izlediğim için açıkçası ön yargılıydım bu kıza karşı. Tek amacım dizinin bir an önce bitmesiyle. 


Neyse ki Lee Dong Wook ve Lee Shi Young başrollerimizde mevcut. Dong Wook'un oyunculuğunu eleştirmek kimsenin harcı değildir bana göre. Ama Shi Young bir kaç dizide küçük yan rollerde izlediğim için açıkçası ön yargılıydım bu kıza karşı. Tek amacım dizinin bir an önce bitmesiyle. 

Bitirdim de... Lakin dizi bittikten bir kaç gün sonra diziyi özlediğimi fark ettim. Üstelik Lee Dong Wook için değil Shi Young'u özlemiştim. O gün bu gündür tekrar tekrar izlediğim diziler arasında yerini almıştır. Halbuki sevmem ben spor ile ilgisi olan dizileri. Ayrıca dizi boyunca baş rol bayan karakterinin makyajsız ve pespaye gezmesi beni kendine bağlamasını sağladı. Özellikle  full saç makyaj, BB Krem kuyusuna düşmüş Jessica'nın yanında baldı bal!

Adı: Wild Romance
 Yönetmen: Bae Kyeong Soo
Yazar: Park Yeon Soon
Türü: Romantik, Komedi, Spor
Bölüm Sayısı: 16
Vizyon Tarihi: 4 Ocak 2012
Şirket: KBS2 
 
Dizimizin konusuna gelelim şimdi de.  Oğlumuz profesyonel beyzbol liginde oynayan profesyonel bir sporcudur. Kızımız ise oğlumuzun rakip takımına holiganlık derecesinde taraftar bir bayan korumadır. Bir gün bu ikili kaderin bir cilvesiyle tanışırlar. Ancak bu tanışma onların birbirlerinden nefret etmelerini sağlayacaktır. Üstelik bir de farklı takımlara gönül vermeleri de üstüne binince ikisi birbirlerini boğacak kıvama gelirler.


Temsili değil cidden boğuştukları bir sahne de mevcut. Ama medya önündeki yanlış anlaşılmaları temizlemek amacıyla oğlumuz kızımızı koruması olarak işe alır. Olaylar böylece başlarken oğlumuzun eski kırığı da çıkıp gelmez mi yeniden. Gelir tabi. Tam bir iki kadın bir adam durumu mevcut yani.

Ama kader ağ örmeyi bırakmaz, oğlumuzun sasaeng bir sapığı yüzünden herkes korku içinde kalacaktır. Dizinin en gizemli mevzusu buydu, ama klasik bir Kore dizisi izleyeni farkına varacaktır ne olup bittiğinin.
 
Ayrıca söylemeden edemeyeceğim, kızımızın yetim ve öksüz en yakın arkadaşı ve oğlumuzun robottan hallice menajerinin aşk hikayesi de alışılmışın dışındaydı. İki anormal karakterin pek tabi ki aşkları da çok normal olmayacaktır. Acayip keyif almıştım ben.

Dizide bir çok yan hikaye bulunmakta. O yüzden sadece benim anlattıklarım sanıp izlememezlik etmeyin. Kızımızın ailesi, oğlumuzun beyzbolcu arkadaşları falan derken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz.
 

2 yorum Blogger 2 Facebook

  1. Mavi martılar aklımda kalan ^^ kızın mimikleri hoşuma gitmişti ;) bir Woki hayranı olarak ilk çıktığında keyifle izlemiştim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha kızın lakabı da Martı Kafa'ydı. Çok tatlı bir karakterdi, ikince sezonu olsa da izlerim o derece. :D

      Sil

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top