Bir Anne, Üç Baba...Eğlencesi bol, elini sallasan yakışıklıya çarpan, çok da ahlak aramamamız gereken, saklı bir hazine diyebilirim tek cümleyle bu diziye. Zaman zaman lan bu nasıl iş la yengelerine mi yürüyor bunlar gibi sorular aklınızda belirebilir. Haklısınız biz Türk milletiyiz, bir dizi izleyecez diye o kadar da milli ahlakımızı ayaklar altına almayalım. Tamam kızalım, lakin bu, dizinizin tadını kaçırmadan olsun rica ediyorum. Çünkü cidden başarılı bir dizi. Ki biz ne yengeye yürümeler izledik Türk dizilerinde. (Bknz: Behlül)

Elini sallasan yakışıklıya çarpar dedik değil mi? İşte söz konusu üç baba bile yeter size. Genelde bu diziyi izleyenler bu üç babadan birini seçer ve onun tarafını tutarak diziyi izler. Elbette ki ben de seçmiştim. İşkolik bankacı babayı pek sevmiştim. Bir de bebekli sahneler oldukça keyifli ki, özellikle benim gibi bebişli dizi severler için bulunmaz hint kumaşı gibi dizi.


Adı: One Mom and Three Dads
 Yönetmen: Lee Jae Sang
Yazar:  Jo Myeong Joo
Yapımcı: Kim Jeong Kyu
Türü: Romantik, Komedi, Dram
Bölüm Sayısı: 16
Vizyon Tarihi: 2 Nisan 2005
Şirket: KBS2


Küçüklükten beri arkadaş olan 4 genç adam vardır dizimizde, bir de bu gençlerden birine aşık olan bir kızımız. Kızımız ve bu oğlumuz evlenir. Ama kızımız sanki dört adamla evlenmiş gibi bu ayrılmayan arkadaşlarla ilgilenmektedir. İş kolik bir bankacı, sevimli manga çizeri ve sert polis memuru olarak üç arkadaşları bulunmaktadır. 


Gün gelir, ne kadar uğraşsalar da bir türlü çocuk sahibi olamaz bu çiftimiz. Sonunda doktora kadar gideceklerdir. Ama kızımızın eşi, bir şeyler planlamaktadır. Kızımızdan gizli üç arkadaşından sperm bağışı alarak bunu kullanır. Sonunda nasıl olduysa olur ve kızımız hamile kalır. Ancak oğlumuz beklenmedik bir kaza sonucu yaşamını yitirir. Geriye kalan üç oğlumuz da arkadaşlarının spermleri kullandığını öğrenir ve çocuğun hangisinin olduğunu bilmeden yengeleriyle ilgilenirler. Bir taraftan çocuğa bakmaya bir taraftan çalışmak zorunda kalan annemiz, bu üç oğlumuzun evine taşınmak zorunda kalacaktır. 


Üç oğlumuz bu küçük çocuğa babalık yapacaktır, onu kendi kızları gibi seveceklerdir. Ama plana uymayan bir durum daha vardır. Bu üç genç de zamanla kızımızdan hoşlanacaktır. Ancak kızımızın hoşlanacağı başka bir adam peydah olacaktır. Hem kendi aralarında hem de o adamla rekabet halinde olurken, gün gün bebeklerinin büyümelerine şahit olacaklardır. Olay çocuğun kimden olduğu konusuna kadar gelecektir elbette ki. Orası da dizinin ana merak konusu zaten söylemek olmaz.


2 yorum Blogger 2 Facebook

  1. Senaryosu ne kadar benzer bilmiyorum ama 1987 yapımı Üç Adam ve Bir Bebek (Three Men and a Baby) filminde de bu tarz bir şeyler olduğunu hatırlıyorum annemin anlatımlarından. Jang Geuk Suk oynadığı 2008 yapımlı filmde de bir bebek ve ona bakan biri vardı. Tabi onun konusu tamamen farklıydı. :D Ama ortada bir bebek ve belli olmayan ebeveynleri konusunu işleyen filmler sanırım beğeniliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O filmi hatırlıyorum, ama içeriği çok hatırımda değil açıkçası. Bu diziyle ne derece benziyor bilemiyorum, ne desem yalan olur. Ama aklıma düşürdün izlemek lazım gelir. :D Ayrıca Jang Geun Seok'un da Baby and Me filmi benim çok sevdiğim bir filmdir. ^^

      Sil

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top