Arkadaşlar az önce aldığımız habere göre LEDApple İstanbul konserinin ayrıntıları açıklandı!
Yer garajistanbul imiş. Daha önce hiç gitmedim, nerde olduğunu dahi bilmem. Ama Beyoğlu'ndaymış galiba. Tarih ve zaman daha önce belirtildiği gibi 1 Kasım Cumartesi günü saat 20:00 olarak duyurulmuş. Lakin kapılar 18:45'te açılacakmış. Bir de 18 yaşından küçüklere özel bir uygulama geliştirmişler. 



1 Kasım 2014 Cumartesi günü Stadium Events & Türkiye-Kore Büyük Dostluk Derneği’nin organizatörlüğünde ünlü Koreli müzik grubu LEDApple Konseri düzenlenecektir. Detaylı bilgiler aşağıdadır.

Düzenleyenler: Stadium Events & Türkiye-Kore Büyük Dostluk Derneği
Tarih: 1 Kasım 2014, Cumartesi
Saat: 20.00 
Kapı Açılışı: 18.45
Mekan: garajistanbul

İstanbul'daki LEDApple Konseri ile ilgili muhteşem haberler! Dünya çapında ilk kez bir K-Pop konserinde 18 yaşından küçük izleyiciler için özel bir teklif bulunmaktadır! Bir ebeveyn ya da veli, 35 yaşının üzerinde olduğunu kanıtlayan nüfus cüzdanını göstererek yalnızca 4 Euroluk ekstra bir ücret ile İstanbul'daki LEDApple Konseri'nde 18 yaşından küçük birine eşlik edebilirsiniz. Ebeveyn ya da bir velinin, 18 yaşından küçük birine ücretsiz olarak eşlik edeceği bu uygulama, VIP dışındaki tüm bilet kategorileri için geçerlidir. 


*Türkiye-Kore Büyük Dostluk Derneği, organizasyona sadece internet medyası tanıtım desteği vermektedir. Diğer çalışmalar, profesyonel firmalar tarafından yapılmaktadır. İlgileri için Stadium Events’a, Stadium Events Başkanı Sayın Ilias PAPAFLORATOS’a teşekkür ederiz.

İstanbul'da LEDApple Konseri (Düzenleyen: Stadium Events & Türkiye-Kore Büyük Dostluk Derneği)

GÜNCELLEME!
(Bilet Fiyatlandırılması Açıklandı!)

Silver bilet– 39€

Silver junior bilet – 43€
(Biletler, yalnızca 35 yaşından büyük olduğunu kanıtlayan nüfuz cüzdanını göstererek bir ebeveyn ya da veli ile ücretsiz giren 18 yaşından küçük çocuklar içindir.) 

Golden bilet – 49€
Silver bilet sahiplerine karşı öncelikli giriş - sahneye daha yakın olma - alışverişte %15 indirim & daha fazla sürprizler için takipte kalın!

Golden junior bilet – 53€
(Biletler, yalnızca 35 yaşından büyük olduğunu kanıtlayan nüfuz cüzdanını göstererek bir ebeveyn ya da veli ile ücretsiz giren 18 yaşından küçük çocuklar içindir – Golden kategorisinin faydaları)

VIP bilet - 95€
(İlk giriş, sahnenin hemen önündeki mekanda konumlanma, alışverişte %25 özel indirim + fan buluşması ve daha fazla sürpriz)

Bu eşsiz yararına özel olarak dikkat edin:
VIP bilet sahibi olan 18 yaşından küçük birisine, 35 yaşından büyük olduğunu kanıtlayan kimliğini gösteren bir ebeveyn ya da bir veli ücretsiz olarak eşlik edebilmektedir. 

Satışa sunulacak VIP bilet sayısı, 100'dür.
-VIP bilete sahip 18 yaşından küçük çocuklara eşlik edecek bir ebeveyn ya da veli, fan buluşmasına katılamayacağını unutmayınız

Tüm kategoriler için: Öncelikle bilet satın alanlar, kendi kategorileriniz için ayrılan alana önce girme, konser günü özel ödül isteme hakkı gibi ayrıcalıkların tadını çıkarın!

Bilet satışları öncesi resmi açılış için hazır olun! İlk K-POP konseri için daha da sabırsızlandığınızı biliyoruz; ama unutmayın, zaman uçup gidiyor!

İstanbul'daki LEDApple Konseri Bilet Fiyatları

10 yorum Blogger 10 Facebook

  1. Yavru kuş, duyduğum kadarıyla bilet fiyatları yüzümüzü güldürecek cinstenmis :)

    YanıtlaSil
  2. ya inşallah bilet fiyatları uygun olur ya :))

    YanıtlaSil
  3. Ya fiyatlar biye euro hesabı silver bile music bankten pahalıya geliyor böyle :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açıkçası fiyatlar açıklanmadan önce gitmek gibi küçük bir düşüncem vardı, ama açıkçası bilet fiyatları böyleyse gitmeyi planlamıyorum artık. :/

      Sil
  4. biletleri nereden alacağız bilen varsa bana ulaşabilir mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O konu henüz açıklanmadı ama bir aya açıklanır fikrimce. Açıklandığında yine burada duyuracağım. :)

      Sil
  5. bu arada e-mail'im: karamelek___61@hotmail.com

    YanıtlaSil

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top