Aslında bu konuyu tumblrda görmüştüm. Herkes kendi dream team kız grubunu yazıyordu. Ben de kendi bloguma yazmak istedim aynısını. Aslında o konunun başlığı eğer bir kız grubunda olsaydımdı. Ama ben biraz kendime uyarlamak istedim. Orada grubun adından, çıkış şarkılarına, konseptlerine, kliplerine kadar her şeyi yazmışlardı. Aslında bir posta daha çıkar sevdiğim kız grubu üyelerinden ama. Ben sadece hayal takımımı yazmakla yetiniyorum. Yani en azından şimdilik. :)

İlk sıradaki üyemiz Secret Sunhwa! Genel olarak Secret grubunu sevmekle beraber Sunhwa'ya özel bir sevgi beslediğim inkar edilemez. Hatta tüm K-Pop dünyasında en sevdiğim kız grup üyesidir. Estetik yaptırdığı için antileri de olsa da grupta en çok çalışan üyedir. Hyosung'un sadece seksilik üstüne solo çalışması yüzünden azıcık sarsılan grubun imajını bu kızcağızımız tek başına yüklenerek düzeltmeye çalışıyor. Kendisini Invincible Youth ve We Got Married gibi programlarda izleyip hayran kalmıştım.

İkinci sıradaki üyemiz A Pink Eunji! Yeni kız grubu tayfasından haz etmeyen, onların yer aldığı programlardan kaçınan ve hepsinin fotokopi ile çoğaltıldığına gönülden inanan bir eski kız grupları taraftarı olarak, Reply 1997 izlemem sayesinde bu kızla tanıştım. Sonra açtım tüm A Pink şarkılarını dinledim, araştırdım. Ama malesef bu kız dışında o gruptan sevebileceğim tek insan evladı bulamadım. A Pink'e saygı duymamın tek nedeni bu hem şarkıcılıkta hem oyunculukta yetenekli kızımızdır.

Üçüncü sıradaki üyemiz 4 Minute Nam Ji Hyun! Bu kızı ilk gördüğümde bir kız olmama rağmen hayranlığımı gizleyememiştim. Çok güzel abi! Benim güzellik anlayışımı her yönüyle yansıtıyor. Hatta bence Kore'de güzellik denilince akla gelen Suzy'den bile çok daha güzel bence. Hyuna ile aynı grupta yer aldığından biraz arka planda kalıyor, özellikle Gangnam Style'dan sonra Hyuna'yı merkeze alan şirket diğer üyelere sanki Hyuna'nın dansçısı gibi davranıyor. Bu kızımızı The Romantic and Idol programında izleyip sevmiştim. Malum orada Ze:A Hyungshik ile dillere destan bir aşk yaşamıştı. :D

Dördüncü sıradaki üyemiz Sistar Hyorin! Koreli ünlü kızlar arasında en cazibeli kızlardan biri bence. O çarpık çarpık safinaz bacaklı kızlardansa bu kızı seyretmeyi yeğliyorum ben açıkçası. Ayrıca bu günlere kadar sesiyle gelmiş, çok güçlü bir vokaldir. Sistar'ın söylediği tüm şarkıları tereddütsüz dinlememin nedenidir bu kız aynı zamanda. Hello Baby programında da oldukça sempatik bulmuştum.

Beşinci sıradaki üyemiz Sistar Bora! İki kere aynı gruptan almışım kuralı bozmuşum ama kusura bakmayın bu iki kızı ayıramadım birbirinden. Bu grupta iki biasım var. Bu kızın yüzüne bakınca içini görüyorsun resmen, çok samimi, çok içten, gülüşü insanı mutlu ediyor. Bu kızımızı da Hello Baby ve Invincible Youth programında sevmiştim.

Altıncı üyemiz Kara Go Hara! Kara benim en sevdiğim kız grubuydu, dağılmadan önce. Şimdi ise çıkış yapmalarını bekliyorum, comebacklerine bakıp karar vereceğim. Ama eskisi gibi olacağını sanmıyorum. Nicole ve Jiyoung yokken onlar tutunamayacaklar gibi geliyor bana. Go Hara'ya gelecek olursak, Kore'de yıllarca baş tacı edilmiş, ünlüler tarafından defalarca ideal tip olarak seçilmiş, Koreli internet kullanıcılarının biricik prensesi olmuş bu kızımız Radio Star'daki ufak bir hareketi yüzünden şeytanlığı mı kalmadı, teşhirciliği mi kalmadı, terbiyesizliği mi kalmadı. Yemin ediyorum bu Korelilerin suyuna bir şey karıştırıyorlar, yoksa bu ne dengesizlik anacım. Neyse işte çok anti kazanmış olsa da bence Kara'nın en güzel üyesidir ve ben hala seviyorum hacı.

Yedinci üyemiz After School Nana! Bu kızı ilk kez MBLAQ grubunun Idol Army programına grupça konuk olarak katıldıklarında tanımıştım. Kendi kendime la dedim ne tuhaf bir kız. Çok sessiz, sakin, heykel gibi bir kızdı. Biraz da kendime benzetmiştim karakter bakımından. Her ne kadar arkadaşlarla çatlağın teki olsam da tanımadığım insanların arasında tıpkı Nana gibi taş kesiliyorum. Ayrıca pek bilen olmaz ilk kez kakül kesmeme neden olan Korelidir. Aynı programdaki kakülüne hayran kalmıştım. :D Son günlerde Roommate programıyla karakterini biraz daha belli ediyor çok şükür ki. Ama o hallerini bile eleştirenler var maalesef. Dünya çapındaki bir güzellik listesinde ikinci sırada yer almıştı. Ama yine Koreliler bunu saçma bulup aşağılamışlardı. Ben ilk gördüğümde bu kız Miss Korea olmalı demişken hem de. Korelilerin güzellik anlayışına bir türlü anlam veremiyorum hacı!

Sekizinci üyemiz Rainbow Jae Kyung! Şanssız bir kız grubunda yer almak gibi bir talihsizliği var. Öyle ki bu grubun adını herkes bilir, ama ne şarkıları tanınır, ne de üyeler. Kimse yıllardır Rainbow popüler mi değil mi bir türlü bu tartışmanın içinden çıkamıyor. Rainbow grubunda da en çok tanınan kızımızdır kendisi. Ama insan üstü bir çabayla, küçük büyük demeden katıldığı her türlü tv programıyla anca kendi adını öğretebilmişlerdir insanlara. Biraz da Sunhwa gibi grubunun tüm yükü kendisinde diyebiliriz. Halbuki çok daha iyi yerleri hak ediyor bu kızcağız.

Dokuzuncu üyemiz 2NE1 Sandara Park! Güzel olmak gibi bir derdi olmayan tek kız grubu üyesidir benim açımdan. Güzel olmaya çabalamadan güzeldir orası ayrı mesele. Hatta çılgın saçlarıyla, kıyafetleriyle zaman zaman bunun aksine çalıştığı bile söylenebilir. Zaten 2NE1 grubunda yer almasıyla saygımı hak eden bu kızımız MBLAQ üyesi Thunder'ın ablası olmasıyla da sevgimi hak etmiştir.

Onuncu ve son üyemiz T-ARA Hyomin! Bu kızı Invincible Youth programıyla tam anlamıyla tanıdım ve sevdim. Çok masum ve saf bir kız esasen. Ama şu son solo çıkışıyla onu olmadığı biri gibi göstermeye çalışmışlar. Seksi konseptin her zaman satacağını düşünerek kızımızı başka birine dönüştürmüşler resmen. Hatta bazı şarkıcıların birebir kopyası haline getirmişler. Aslında bıraksalar kendi haline kızı herkes çok sevecek. Ama yoook bırakır mı patronlar. T-ARA'nın dağılmış imajını daha da bir mahvetmekten başka bir işe yaramadı bu durum. Ne zaman bir yerde bu kızla ilgili kötü bir yorum okusam çok üzülüyorum maalesef.

2 yorum Blogger 2 Facebook

  1. AOA (Ace of Angels) isimli grubu da bir kontrol edin isterseniz =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir kaç kez duymuşluğum var ama haklarında hiç bir şey bilmiyorum. Bir bakmaktan zarar gelmez. Sağol!^^

      Sil

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top