Yeni bir kategori daha açmanın kıvancıyla sizlere selamlar canlar. Ki varsa orada birileri... :)
Yine uzun zamandır aklımda olan ama artık mezara mı götüreceğim ben bu konuyu telkiniyle yazmaya cesaret bulduğum bir konudur. Aslında Yerin ve Yeseo Park konusuyla kıyısından köşesinden göz kırptım. Baktım seviliyor, okunuyor, merak ediliyor. Ben de devam edeyim dedim. E hepsinin Yerin Park gibi video blogları neyin yok haliyle o yüzden farklı bir konu şarttı. 


Bu konu hakkında ilk post olarak başka bebişleri düşünüyordum ama bugün gördüğüm bir video ile vazgeçtim. Hahaha! Evet altta görmüş olduğunuz videoda Adnan Oktar, kedicanlarıyla birlikte oturmuş Song Il Gook ve üçüzlerine bakıp yorum yapmış. Nerden esmiş, kim göndermiş fotoğrafları bilmiyorum ama çok güldüm buna ve herkesle paylaşmak istedim. Bunu paylaşırken de yeni konu girişini de yapayım bari dedim.


Song Il Gook'u tanımayan yoktur herhalde. Ülkemizde daha çok Jumong olarak tanınır. Hatta Türk Song ll Gook hayranlarının Songdaş olarak anıldığını biliyorum. Epey faal bir hayran grubu sayılabilir bile. Karısı Jeong Seung Yeon'la 15 Mart 2008 tarihinde medyadan uzak bir nikahla evlendi. 16 Mart 2012'de de üçüzleri dünyaya geldi. İsimleri Dae Han, Min Guk ve Man Sae imiş. Bunu öğreneli yeni oldu aslında, öğrendiğimde çok şaşırmış ve hoşuma gitmişti. Çünkü bilenleriniz vardır, bu isimleri yan yana telaffuz ettiğinde Daehan Minguk Manse! yani Kore Cumhuriyeti Çok Yaşa! gibi bir anlama geliyor.


Son olarak da bu üçüzlerin gündeme gelmesine neden olan olay ise Return of Superman programında gözükmeleridir. Millet bir çocukla baş edemezken üç tane haşarı oğlanla baş etmeye çalışıyor bizim Il Gook. Hele ki Song Il Gook'un 42 yaşında olduğunu düşünürsek. Allah karısına da ona da sabır versin vallaha. Lakin ne kadar yorucu ve maliyetli gözükse de çok özendirici bir durum bence. :)






4 yorum Blogger 4 Facebook

  1. güzel yazıolmuş.bayağıdır uğramıyordum bloguna :)

    YanıtlaSil
  2. Return Of Superman'da üçüzler harika!!!! Özellikle Minguk. KBS televizyonundan izlenebilir.

    YanıtlaSil

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top