Selam panpalar! Bugün sizlerle bir duyuruyu paylaşmak istiyorum. Herhalde düşünüyorum ki antisi olmayan tek ünlüdür kendisi. Lee Min Ho... Evet Lee Min Ho'nun Türkiye'ye gelip konser verebilmesi için Türk Minozlarımız bir anket başlatmışlar. Açıkçası ne derece ciddi bir durum mevcut bilmiyorum. Ama sayfanın söylediklerine bakılırsa Lee Min Ho'yu getirtmek konusunda gayet ciddiler. Bu yüzden ne kadar çok kişi bu konudan haberdar olursa o kadar iyidir mantığıyla, çorba da benim de tuzum olsun diyerek buradan da duyurmak istedim. :)



TURKISH MINOZ FACEBOOK SAYFASI!

"MinozTurkey olarak yıllardır çabalıyoruz Allahın izniyle MinHo'nun Türkiye de bir konser verdiğini görmeden de durmayacağız!

Aşağıda verilen linkteki ankete istiyorum şeklinde oy verin. Eğer destek olmayacaksanız rica ediyoruz istemiyorum a tıklayarak köstek de olmayın. 

Anket linki : TURKISH MINOZ ANKETİ

Anketi doldurduktan sonra sizden tek isteğimiz katılımınız evet bir konserin gerçekleşmesi için katılım önemlidir. Ülkemizde Hallyu starlarına olan ilgi pek bilinmiyor LeeMinHo konseri ile birlikte ne kadar çok ilgi olduğunu gösterirsek diğer Hallyu starların ve KPOP gruplarının da gelebilmesi için büyük bir adım atmış oluruz. SESİMİZİ DUYURMAK İÇİN HEPBİRLİKTE MÜCADELE EDELİM BİZİMLE BİRLİKTE OLUN! Türkiye de bu zamana kadar özel bir etkinlik olmadığı için (Müzik bank EXPO kapsamındaydı ) emin olamıyorlar. LeeMinHo'nun olabilesi konseri kendimizi göstermemiz için biz Kore fanları için büyük fırsat.

Organizasyon firması dışında bilet fiyatları belirlenmez ise tahmini tek fiyat şeklinde 150 lira olacaktır. Siz yinede olabilecek hertürlü değişikliğe hazırlıklı olun arkadaşlar.

İNŞALLAH HEPBİRLİKTE BAŞARACAĞIZ BU EMEKLER BU ÇABA BOŞA GİTMEYECEK ALLAHIN İZNİYLE

Onun gözlerine bakarak My Everything te eşlik edip Say Yes şarkısını söylerken YES! diye bağıracağız değil mi arkadaşlar ?

LÜTFEN ANKETİ DOLDURMAYI UNUTMAYIN ANKETİN DOLDURULMASI ÖNEMLİ !
BU GÖNDERİYİ PAYLAŞARAK DAHA FAZLA KİŞİNİN HABERDAR OLMASINA KENDİNİ HAZIRLAMASINA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİZ ^^"




Ayrıca minozların paylaştığı şu yazıyı da eklemek istedim... Türkiye'de cidden sıkı çalışan bir kaç fandomdan biri. O yüzden en azından bunu hak ediyor diye düşündüm. ^^

"Dün akşam burada paylaştığım yazıda MinHo'ya boğazı gezdireceğiz sözümüz var ve MinHo ve şirketi bunu çok iyi biliyor demiştik. Sanki şirketi bunu bir kez daha onaylar gibi dün gece bir haber yayınladı MinHo'nun debut kutlamalarında fanların ne yaptığıyla ilgili Japonyada Koreden sonra Türk Minozlarından yani neler yaptığımızdan bahsediyorlar o haberde

"Bunun yanısıra 8. Yil kutlamalarinda Türkiye gecen sene boğaziçi köprüsünee lazer ile yazı yazdı. Ayrıca caddede yüzlerce vatandaşla röportaj yapıp leeminho ya kutlama mesajı gönderdi. " diye bahsettiler. Şirketin facebook sayfasından veya twitter hesabından bulabilirsiniz Korece haberini.

MinHo'ya sözümüzü yerine getirmeliyiz onu getirmeliyiz boğazı gezdirmeliyiz görmeli ülkemizin güzelliğini. Her zaman bizim neyimiz eksik diğer ülkelerden derdiniz hep Asya ülkelerinde konser veriyor neden gelmiyorlar derdiniz. Artık kendimizi gösterme vakti gelmedi mi ? Artık konser organizasyonlarına Türkiye'nin ev sahipliği yapma zamanı gelmedi mi ?

Lütfen http://www.wishn-tr.com/ istiyorum 'a tıklayarak oy verin ve tüm Korefanlarının duyması haberdar olması için paylaşın. Konsere maddi olarak hazırda olun. Başaralım artık sesimizi duyuralım Türkiye de var diyelim !"


ANKET BİTTİ!

8 yorum Blogger 8 Facebook

  1. Çok büyük bi Lmh hayranı olmasamda adamın çoğu dizisini izledim nasıl diyeyim bu çocuk kendisini zorla sevdiriyo sanki.Hani çok sonra ben bu çocuğun bu ka tatlı olduğunu anladım

    neyse bne de burada konser vermesini çok isterim bakarsın arkası çok hızlı gelir:)

    hemen ben de duyuruyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iştee http://yoonseoul.blogspot.com.tr/2014/05/minozlar-bayram-etsin.html

      Sil
    2. Ne kadar duyuru o kadar iyidir. Desteğin için Minozlar adına ben teşekkür ederim. :)

      Sil
  2. linke tıkladım ama öyle bir şey yok :/

    YanıtlaSil
  3. Ya linke tıklıyorum oylama çıkmıyo düzeltir misiniz

    YanıtlaSil
  4. yeni bir gelişme var mı acaba?? çok heyecanlandım okuyunca ama inşallah geliiir

    YanıtlaSil

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top