5 yorum Blogger 5 Facebook

  1. Merhaba.
    Yazı için öncelikle teşekkür ederim. Ben kendi çabalarımla öğrenmeye başladım ama aklımda kurs düşüncesi hep var.
    Gerçekten faydasını göreceksem bende kayıt olmak isterim. Bundan sonraki programları yine bilgilendirirsen sevinirim :)
    Takipte olacağım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de kendi kendime öğrenirim diye düşünüyordum. Ama baktım olacak gibi değil kursa kayıt oldum hemen. Ama tabi ki kendi kendine öğrenilmeyecek bir dil değil. Eğer hevesliysen kendi kendine de öğrenebilirsin. Lakin bir zaman sonra gramerler çok zorlanıyor kendin üstesinden gelemeyebilirsin diye düşünüyorum. :)
      Tabi ben her kur başında duyuru yapacağım zaten... ^^

      Sil
    2. Evet gramer ve üç çeşit konuşma seviyesi :) Elimden geldiğince bakıyorum ama gerçekten yararını göreceksem istiyorum. Yaza doğru benim için rahat olur üniversitede olmaz. Bu fiyatta 'ileri' olarak ne kastediliyor onu öğrenebilir miyim aklıma takıldı :)

      Sil
    3. Dediğim gibi Korece öğrenmek bir yere kadar kendi kendine oluyor. Bir zaman sonra mutlaka bir yerden yardım almak gerekiyor.
      Yalnız yaz aylarında kurs olmuyor. Bu duyurusunu yaptığım yazdan önceki son kur. Daha sonra araya tatil giriyor ve bir sonraki kur eylül ayında başlıyor.
      İleri seviye orta dereceden sonraki free talking denilen konuşma sınıfı. Dersler sadece konuşarak geçiliyor.

      Sil
    4. Hmm bilgi için teşekkür ederim. O zaman Eylül gibi kesin kararımı verip giderim. Şu anda olumlu düşünüyorum. Değişeceğini pek sanmıyorum :) Tekrar teşekkür ederim. Takipte kalacağım :)

      Sil

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top