Attığım başlıkla neymiş efendim bu Korelilerin güzellik sırrı diye merakınızı cezbettiğimi düşünerek devam ediyorum. Evet canlar size bir adet ürün tanıtmak istiyorum. Şu elimde görmüş olduğunuz... Yok şaka şaka! :) Eminim ki her biriniz Kore dizilerinde filmlerindeki oyunculara, idollere bakıp bakıp arkadaş nasıl böyle pürüzsüz ve mükemmel ciltleri var diye düşünmüşsüzdür. Tabi ki güzeller buna bir şey demiyorum, ama bu güzelliği bir şekilde destekliyorlardır elbette. Kozmetik ürünleri de işte bu aşamada devreye giriyor. Güney Kore, kozmetik alanında dünya çapında ün yapmış bir ülke, bunu duymayanınız yoktur zannediyorum ki. 

(Arkadaşımdan aldığım örnek ürünün paketi)

İşte Kore kozmetik markalarından biri de Türkiye'de satış yapmaya başlamış. Bunu önce bir tanıdığımdan duydum. Kendisi temsilcilik almış ve yukarıda ve aşağıda fotoğraflarını gördüğünüz örnek ürün paketlerinden bir adet de bana vermişti. İçerisinde Japonya merkezli Juntenshi ismindeki cilt nemlendirici krem ve Skin Ceramic BB Kremden ikişer adet mevcuttu. Önce Juntenshi'yi denemiştim. Cidden yüzümü sanki yeni yüz bakım maskesi yapmışım gibi yumuşacık yapmıştı. Sonuçlarının ne olacağını bilmediğimden ilk denememde az biraz sürmüştüm. Daha sonraki denemelerimde ne yaptığımı bilerek azar azar sürerek devam ettim. Baktım pek güzel bu ürün fazla sürmedi bitmesi tabi ki. Elimdeki örnek ürünleri çabucak tükettim. Diğer ürün olan Skin Ceramic kremi ile Türkiye'de BB Krem adı altında satılan diğer BB Kremlerden çok farklı. Gerçek BB Krem budur dedirtti bana açıkçası. Şu ana kadar kullandığım kapatıcılar arasında en iyisiydi, bunu gönül rahatlığıyla söyleyebiliyorum.

(Arkadaşımdan aldığım örnek ürün paketinin içindekiler)

 Gelgelelim limonian'ın kampanyasına... ^^ Evet kampanya gereği limonian markasının facebook sayfasını arkadaşlarımıza tavsiye ediyorduk. Ne kadar çok arkadaş o kadar iyi. Daha sonra bunu kanıtlamak için ekran görüntüsünü kendilerine yolladık. Kazananlar kampanyanın ikinci aşaması olan ürün tanıtma kısmına katılabileceklerdi. Ben de katıldım elbette ki, e kazandım da. Bir iki gün içinde örnek ürünler elime geçti. Şirin paketin içinde yukarıda bahsettiğim Juntenshi kremi ve birazdan anlatacağım Cyber Shine Yüz ve Makyaj Temizleyicisi bulunmaktaydı. Juntenshi'ye aşinaydım, Cyber Shine ürününü bilmiyordum.

(Kampanya ile kazandığım örnek ürünlerin sevimli paketi)

Önce limonian sitesine girip nasıl uygulandığını öğrendim bir güzel. Normalde çok fazla makyaj yapan biri değilimdir. Lakin madem makyaj temizleyiciymiş biraz zorlayayım bari dedim ve normalden bir tık fazla yaptım makyajı. Ardından temizleme vaktim geldiğinde örnek ürünü aldım elime, açtım paketi, bir güzel yüzüme sürdüm. Ürün aslında jel bir ürün. Ama havayı aldı mı birden köpürmeye başlıyor. Köpükle yüzüme üç dört dakika masaj yaptım bir güzel. Sonra yüzümü yıkadım. Ve makyajdan eser kalmamıştı. Tabi ki makyajı temizledi, ancak tek olan bu değildi. Yüzüm sanki kaliteli bir fondöten sürmüşüm gibi parlamaktaydı. Hani Korelilerin bir lafı var ya, banjak banjak diye aha işte bu onun şekil almış haliydi. Bir de yüzümü kuruladıktan sonra böyle havanın yüzüme nüfuz ettiğini hissettim. Normalde böyle bir etkisi var mı bilmiyordum ama bu etkiyi çok belirgin olarak hissettim.  Bu ürünün açıklamasını daha sonra okudum, sanırım ölü cildi temizleme özelliği daha ilk seferde işe yaramıştı. Ayrıca öğrendim ki bu ürün siyah noktalara ve gözeneklere de birebirmiş. Yetmiyor bir de cildi beyazlatıyormuş. Tabi ki tek bir denemede bunu çok net görebilmem mümkün değildi. O yüzden en yakın zamanda diğer iki ürünle birlikte bunu da sipariş etmeyi düşünüyorum açıkçası. 

(Kampanyadan gelen örnek ürünlerim)

Aman kampanya için yağ çekiyor diye düşünebilirsiniz. Ama eğer sözüme ufacık bir inancınız varsa dediklerimin hepsinin gerçek olduğuna sizi temin ederim. Eğer ürünleri satın alma gibi bir düşünceniz varsa mahcup olmayacağıma inanıyorum. Ben dediklerimin arkasındayım canlar! ^_^

(Paketin içinden çıkan minik kart ^^)


5 yorum Blogger 5 Facebook

  1. Merhaba
    Bende Kore dizi ve film hastasıyım :)
    Ciltleri hakikaten kıskandırıyor bu ne güzellik.
    BB kremi ilk onları izlerken keşfettim ben Missha BB kremi merak ediyorum.
    Arkadaşım Garnier kullanıyor cildi Koreliler gibi görünüyor.
    Oppalar gelip tanıtım yapsa ne iyi olurdu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi ya porselen bebek gibi ciltleri var... ^^
      Missha'yı denemedim açıkçası ama çok övüldüğünü ve memnun kalındığını duydum. Garnier'inkini denedim ama şahsen çok memnun kalmadım, üstelik cildi hassas olan kişilere de çok yaramıyormuş duyduğuma göre. :)

      Sil
    2. angels power adlı ürün hakkında bilginiz var mı kullandınız mı

      Sil
    3. Ben missha bb krem kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum. Tereddüt etmeden alabilirsin :)

      Sil
  2. Tamam iyi diyorsunuz da ciltler I bebek gibi olan slav irklaridir. Bir kadının bebek gibi cilti olmasi için güneş görmeyen bir ülkede olmas I gerekir. Bunlar sadece bu kremi değil başka kremlerde kullanıyor. Eğer inanmıyorsanız youtube ye bakın. Ayrıca bunlar estetik ameliyatlar yapıyor ve göz büyütücü lensler takıyor. Bence kendinize hakaret etmeyin. Siz doğal güzelsin iz. Onlar sizin gibi olmaya çalışıyorlar. Bunu u unutmayın.

    YanıtlaSil

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top