Uzun zamandır takip ettiğim bir video blog daha. Aslında herkes bu video blogu bir şekilde duymuştur. Bobaepapa isminden ziyade Yerin Park olarak ün yapmıştır. Evet ta kendisi. O cıbır bıcır ufaklık. Söz konusu şirinemiz 23 Eylül 2010 doğumludur. Kendisi bu video blog sayesinde neredeyse doğduğundan beri ünlüdür. Bu video blog sayesinde kızımızın nasl günden güne büyüdüğünü kendi gözlerimizle gördük. Benim gibi sıkı takipçileri onun kendi evladı gibi sever. Video blog yapma fikri  babası Kwangyoung Park'tan çıkmıştır. Ayrıca söylemekte fayda var Yerin'imiz babasına benzemektedir.


Yerin sadece Güney Kore'de ünlü değil yanlış anlamayın. O dünya çapında bir star. Genel anlamda çok takipçisi olsa da asıl patlamasını daha 6 aylıkken çekildiği bir video ile yapmıştır. Bu video dünyada aklınıza gelebilecek her haber kanalında, televizyon programında, sabah kuşağında gösterilmiştir. Hatta ben şahidim Türk Ana Haberlerinde de son haber olarak kullanılmıştır. Video blogun 10 milyon küsür izlenme oranına sahip en çok izlenen videosudur. Ve videoyu izlemekten bir an olsun sıkılmıyorsunuz. Tekrar tuşuyla düzeyli bir ilişki yaşıyorsunuz. O videoyu youtube da yüzlerce farklı şekilde izlemişsinizdir. Ama ben asıl sahibinden paylaşayım bir de. :D


Yerin'imiz dünya çapında hayran kitlesine sahip oldu derken bir haber daha geldi. 8 Ocak 2013 tarihinde Yerin'in tıpkısının aynısı güzeller güzeli bir kız kardeşi doğdu. Evet tam da bugün. O yüzden de bu yazıyı bu gün yazmak istedim. O prensesin ismi de Yeseo... Yeseo, Yerin'e sadece görünüş olarak değil karakter olarak da çok benzemektedir. Gülüşleri arasında 7 fark arasak bulamayız o derece. Aile, Yeseo'yu da videoya çekmeye yaklaşık 4 ay sonra başladılar. İlk videoyu izlerseniz Yerin ile ne kadar benzediklerini farkedeceksiniz Yerin'in o meşhur videosunda annesini görüp gülüşü bu kez Yeseo'nun babasını görüp gülmesiyle yeniden akıllara geliyor.


Bugünlerde bu iki kız kardeşin arasındaki sevimli ilişkiye kahkahalar atarak gülmekteyim. Ayrıca bu kardeşleri Hello Baby programında görmeyi o kadar çok istiyorum ki anlatamam. Hangi grup ile olursa kabulümdür ama eğer soracak olursanız hangisini isterdin diye ZE:A grubu derdim ben. :)))


Ha unutmadan kızımızın babası, Türkiye'ye de gelmiştir. Hatta facebook sayfasında Türkiye ile ilgili bir kaç fotoğraf paylaşmış. Ayrıca Türkiye'de iken Kore'deki Yerin ile canlı sohbet etmişlerdir. Annesi videoyu çekerken Yerin, Toki Toki yani Türkiye Türkiye diye nasıl zıplayıp hoplamış ve benim zevkten dört köşe olmamı sağlamıştır.


Yerin'imiz ünlendi ünlenmesine ama youtube sayfası aldı başını gitti. Youtube kanalı şu an yaklaşık 130 bin takipçiye sahip. Ailesi, şu an ortalama 105 bin beğeniye sahip facebook hayran sayfası açmakta da gecikmedi tabi ki. Bir adet instagram hesapları da bulunmaktadır. Bunun haricinde hem youtube hem de instagram paylaşımlarını yaymak için twitter adresleri de vardır.



Kore'de bir hayran buluşması olsa çocuklar ısırık izlerinden görünmeyecek kanımca. Çünkü biliyorum benim gibi ayyy şunlar elime geçse de yanaklarını ısırsam diyorsunuz siz de içinizden. Böyle güzel çocukları gördükçe insanın anne olası gelmiyor mu allasen? :D Ayrıca benim favori videomu da sizlerle bir paylaşayım da içimde kalmasın.

Bir arkadaşımın tabiriyle: BU YERİN PARK DENİLEN AT KAFASI NE TATLI YA! :D

8 yorum Blogger 8 Facebook

  1. Güzel bir yazı olmuş bende genelde bakarım Yerin'in videolara :) Ama babasının Türkıye'ye geldıgını bılmıyordum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet işi için gelmişti yanlış hatırlamıyorsam. :)
      Teşekkürler... ^^

      Sil
  2. Ben de bu tatlı bebeciği küçüklüğünden beri takip ediyorum. Tüm videolarını izledim. Facebook ve twitter hesaplarını da takipledim. Ama cidden çok sevimli bir çocuk Yerin. Yeseo Yerin kadar güleç yüzlü bir bebek değil bence. Zaten babası da geçen bir video nun altına yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Yeseo Yerin'e göre biraz daha ciddi bir bebek diye :D

    Samimi ve eğlenceli bir aileler. Seviyorum ve takipteyim. Ayrıca çok güzel ve detaylı bir yazı olmuş. Eline sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadi ya ben görmedim babasının onu söylediğini. Ama olsun ben babasına katılmıyorum. Bence Yeseo da en az yerin kadar güleç... :D
      Teşekkür ederim yorumun için. :)

      Sil
  3. Çok güzel bir yazı olmuş eline sağlık. Bende severek takip ediyorum Yerin'i. Aşırı tatlı bir çocuk. Yeseo'da aynı şekilde. Bu kadar takipi ve beğeniyi hak ediyorlar :)

    YanıtlaSil
  4. ben o meşhur videoyu facebookta ve haberlerde görmüştüm ama vlogu olduğunu bilmiyordum. çok tatlılarmış.
    teşekkürler...

    not: vlog yapanlara hep imrenirim. çünkü kesinlikle çok özgüvenli insanlar... bir gün başlarsan vloga...biz burdayız :D takipte

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha teşekküler. Belki bir gün ben de yaparım, ama yakın bir zamanda olmayacak gibi. :D

      Sil

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top