Evet başarısız bir internet sitesi denememden kalan fikirleri blogda uygulama kararı almış bulunuyorum. Nedir bu karar peki? Blogumda artık bir takım haberlere de yer vermeyi düşünüyorum. Zaten ufak tefek bir kaç yazım olmuştu haber kisvesi altında ama tam anlamıyla giremedim bu alana. Gazetecilik mesleğini az da olsa burdan şey edeyim dedim. Çok gazeteci gazeteci bir üslupla değil de samimi bir dille yazacağım ama, yadırgamanızı istemem. İlk haberimiz olarak da Lee Seung Ki'nin yaptığı bu jeste değinmek isterim! Ben Lee Seung Ki hayranı bir arkadaşım sayesinde bu olayı duymuştum.


Lee Seung Ki, Ağustos ayının başlarında, tüm uluslararası hayranlarının toplandığı leesgkorea-world.com internet sitesinde bazı fotoğraflar yayınladı. Nedir bu fotoğraflar? Bir dünya haritasının üzerinde hayranının oldukları ülkeler işaretliydi ve tabi ki aralarında Türkiye de bulunmaktaydı. İşaretli yerlere hayranlar için küçük birer mesaj da yazmayı ihmal etmemiş. Ama Türk hayranları için Korece yerine Türkçe bir mesaj yazıvermiş. "Merhaba Turkey!"in yanına bir de kalp konduruvermiş.


Tabi ki bu jestin nedeni benim gözümde Lee Seung Ki Turkey grubunun ve Türk Airenlerin çabalarıdır! 

Bir de bir şeyi hatırlatmak isterim. Bilindiği üzere daha önce Lee Seung Ki Türk hayranlarıyla epey bir içli dışlı olmuştu. Bu videoyu izlemeyen yoktur herhalde ama eklemek istedim.

2 yorum Blogger 2 Facebook

  1. Oncelikle blog yazın için teşekkür ederim ben de Lee Seung Gi Turkey adminlerindenim.Ve gerçekten Lee Seung Gi'ye biz burdayız diyebilmek için çok çalıştık. Fan meetinginlerine çiçek yollayip fan yemekleri hazirlanmasi için bağışta bulunduk videolar resimler yolladik.Emeklerimizin sonucunu almaya başladık bence. Bu Merhaba bizim için kocaman bi mutluluk ve başlangıç^^Yazı ve destek için çok teşekkür ederim ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim... Aslında ben teşekkür ederim emekleriniz için! ^^
      Evet bu haberi duyduğum arkadaşım da bahsetmişti yapılanlardan, verilen çabadan. Sonunda yavaş yavaş tüm çabaların mükafatını almaya başladınız artık. Bu Merhaba çok büyük bir adım aslında, hele bir kaç yıl öncesini düşünürsek... :)

      Sil

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top