Hepimiz Rania ve Exid`i görmek için bir fırsat arıyorduk ki bu fan meeting hızır gibi yetişti. n11`in partisine gidememiştim ve içim içimi yiyordu ki akşam saatlerinde bir haber bizlere ulaştı. Evet, hayran toplantısı. Taksim GAYA restorantta saat 16:00-18:00 saatleri arası olacağı söylenmişti. Saat 16:00'da RANIA gelecekti, saat 17:00'de ise EXID. Ve çok şükür ki hafta içi okulumun tek tatil olan gününe denk geldi. Gittim, gördüm ve geldim.

Çok eğlenceliydi benim açımdan, başkalarını bilemem. Oraya gittiğimde şaşırdım açıkçası, çünkü bence oldukça az kişi vardı. Gerçi geç vakitte duyuru yapılmasının ve hafta içi olmasının da büyük bir etkisi vardır tabi. Lakin bence yine de azdı. Yavaş yavaş insanlar gelemeye başlamıştı.

Ve sonunda RANIA geldi. Önce herkes imza almak için sıraya girdi. Rania üzerinde grup isimlerinin yazdığı ufak bir bez pankarta imzalarını atıp dağıtıyorlardı. Aman tanrım o da ne? Pankartlar bitti! Öndekiler sağolsun ikişer üçer tane alanlar olduğu için biz imzamızı kağıda attırmak zorunda kaldık en arkadakiler olarak. Herkes imzasını aldıktan sonra soru cevap kısmı için yere çökmemiz istendi. Eee napalım el mecbur çöktük de. Bir kaç soru soruldu, gülüp eğlenildi. Soru cevap kısmından minnacık bir video çektim, belki merak edersiniz.
Ahan da video.

Daha sonra bize asıl beklediğimiz fotoğraf çekme kısmının olmayacağını söylediler. Haliyle isyan ettik ve en son 10 kişilik gruplar halinde resim çektirmeye razı oldular. Fotoğraflarımızı çekildik ve RANIA grubuyla olan hayran buluşmamızın sonuna geldik.

Çektiğim fotoğrafların hepsini görmek için tıklayınız...

Sıra geldi EXID grubuna. Bu hayran toplantısında kendi adıma diğerine göre daha tecrübeliydim, acemiliğimi üstümden atıp daha çok video çekmeyi akıl edebildim. Kızlar mekana gelmişlerdi, ancak nedendir bilmem bir süre arabalarında oturdular. Bizden korkmuş olabilirler. EXID hayran toplantısı da tıpkı RANIA gibi imza, soru-cevap, fotoğraf sıralamasında geçti. Ancak kişisel fikrimi soracak olursanız EXID daha sıcaktı ve daha çok eğlendim. Ben hayran toplantısından önce RANIA'yı daha çok severdim ama bu fikrim EXID'i tanımamla değişti.

Ne demiştik imza değil mi! Fan meetinge gelenler beni tanır. Evet o herkese imzalanması için kağıt vermek amacıyla not defterini bağışlayan o fedakar kızım. (Çok da mütevazıyımdır.) Herkes bana not defteri sözü verirken oldukça mahçup oldum. Ve bunu yürekten söylüyorum cidden önemli değil arkadaşlar.

Girdik sıraya imzamızı almak için. İmza sırasında teker teker her üyeden imza alırken Hani bana 너무 예쁘세요! (Çok güzelsiniz!) dedi ben de o şaşkınlıkla 진짜? (Gerçekten mi?) dedim ( bile eklemeden) bu sırada bunu duyan sıradaki hayranlar ve grup üyeleri şaşırdılar mı güldüler mi pek anlamadım o durumun heyecanıyla ama bir tepki verdiler. O da bana hem gülerek hem başını sallayarak 네! (Evet!) dedi. Hemen 감사합니다'yı (Teşekkür ederim.) yapıştırdım tabi boş durur muyum. Bir de şöyle bir şey var. Hani imzasını atarken bir surat resmi çiziyor. Ama bu suratın şöyle bir özelliği var hayrana bakarak ona benzetmeye çalışıyor. Beni nasıl benzettiğini de aşağıda imzalarda görebilirsiniz. Daha sonra toplantı boyunca Hani ile aramızda özel bir bağ oldu. Hatta sürekli fotoğraf makinama poz verirken yakaladım.


Lakin sadece bana değil herkese iltifatlar ettiler bunu da söyleyeyim. EXID grubunun soru cevap kısmı daha verimli ve eğlenceli geçti. İdeal tipleri, kwiyomi, şarkı söylemeleri, rap yapmaları. İnanılmaz şekerlerdi.

Videolara bakmak için.
EXID Fan Meeting Part1 (Istanbul-Turkey) [10.05.2013] 
EXID Fan Meeting Part2 (Istanbul-Turkey) [10.05.2013] 
EXID Fan Meeting Part3 (Istanbul-Turkey) [10.05.2013] 
EXID Fan Meeting Part4 (Istanbul-Turkey) [10.05.2013] 
EXID Fan Meeting Part5 (Istanbul-Turkey) [10.05.2013]

Hayranlar hediye verdiler, hatta fotoğraflarda görebilirsiniz Turkey yazılı, nazar boncuklu bir anahtarlık da var içlerinde. Sanırım daha önceden İstanbul K-Pop Festivalinde yarışmacı olan bir kızımız çıkıp Korece bir şarkı söyledi, çok da güzel söyledi aslında ama biz buna pek anlam veremedik. Şarkıyı bitirince Solji yerinden kalkıp sarıldı kendisine.

Bu arada son olarak belirtmek isterim fotoğrafları çok zorlu şartlar altında çektim. Neredeyse ezilme tehlikeleri geçirdim. Ayrıca sadece biz onların değil sık sık onlar da bizim fotoğraflarımızı çektiler.

 Çektiğim fotoğrafların hepsini görmek için tıklayınız...

RANIA İMZALARIM

 EXID İMZALARIM (Sol alt köşede Hani'nin yüzüme bakarak attığı imza. Çok şeker!)

6 yorum Blogger 6 Facebook

  1. yaaaaaaaaaaa :(((( benim hep böyle şeylerden en son haberim oluyor :((((((( ben hem konsere hem de bu fan buluşmasına giderdim ki :(((((
    fotolara ve videolara bayıldım ellerine sağlık (:
    (küçük not: çok kıskandım ) :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben olabildiğince twitterdan duyurdum aslında ama... Hayran buluşmasını son gün akşam duyurdular. Bu nedenle çoğu kişinin haberi olmadı... :/
      Beğendiğine sevindim... :)

      Sil
  2. hahah hani benide gözlü-klü çizmişti ne gülmüştüm ilk önce anlamadım beni çizdiğini herkese yapıyo zannettim kyopta dedim sonra bu sensin diyince ahh dedim hani gülmeye başladı bayağı komikti yaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sonradan fark ettim beni çizdiğini... Kızlar aralarında konuşurken duydum sonra aaaa öylemiymiş falan dedim kendi kendime... :D

      Sil
  3. harika olmuş..çok merak ediyodum gidenlerin durumunu sayende merakımı gidermiş oldum..çok teşekkürler iyi paylaşmışsın bunları.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim... ^^ Aslında biraz da geç kaldım yayınlamakta ama merakını gidermesi güzel... :D

      Sil

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top