Güzel Çocuklara Saldırmak... Bugünkü filmimizi seçmemin nedeni tek bir sahne aslında. En sonda yer alan minik klibimizin bana hep 23 Nisan gösterilerini hatırlatması. Evet bu filmi tam bu yüzden seçmiş olabilirim, ama bu filmin anlatılmaya layık olmadığı anlamına gelmez. Bilakis çok eğlenceli, komik ve bir o kadar da ilginçtir. Bir nebze kadar da iğrençlik barındırır. Midesi sağlam olmayanların izlememesini ya da gözlem altında izlemesini öneririm.

Neyse işte bu filmde yer alan bütün genç oyuncular Super Junior'un birer üyesidir canlar. Ben bu filmi ilk izlediğimde bu durumun farkında değildim. Daha sonra Super Junior'la tanışınca "aaaaa öylemiymiş?" gibi bir tepki vermiştim. Tabi bu durum yıllar yıllar önceydi, Kore hayranlarının bugünkü gibi tüm ülkeyi sarmadığı zamanlar.


Adı: Attack on the Pin-Up Boys
Yönetmen: Lee Kwon
Yapımcı: Young Min Kim
Yazar: Park Yeon Seon
Türü: Gençlik, Komedi, Gizem
Süre: 81 Dakika
Yıl: 2007

Filmimizde kimliği belirsiz bir psikopat yer alıyor ve her liseden en popüler, en yetenekli, en yakışıklı bir çocuğu seçip yüzüne bir poşet afedersiniz "pisliği" konduruveriyor.  Bir iki üç derken bu olay efsane olmaya başlıyor. Yüzüne pisliği yiyen çocuklarımızı Sungmin, Hangeng ve Yesung oynamaktadır. Ama saldırganın bu yaptığından sonra, yaptığı ters tepiyor ve bu çocukların popüleritesi inanılmaz bir şekilde artıyor. Üç liseden sonra sırada bizim çocukların lisesi yer almaktadır. Ancak sorun şu ki bu lise bir değil tam 3 tane çiçek çocuğumuz yer almaktadır. Bunları Siwon, Heechul ve Kangin oynamaktadır.


Olay bu durumu araştırıp internet sitesinde yazan ve sıradakinin kim olacağına dair tahminlerde bulunup, okuyucu sayısını arttıran sıradan öğrencimizin etrafında geçiyor. Bu öğrenciyi de Kibum oynamaktadır. Siwon, okul öğrenci başkanıdır ve çok yakışıklı olmasının yanında oldukça da zekidir. Her gençlik filminde olduğu gibi bu filmde de yancı karakterler mevcut. Siwon'un yancılığını Ryewook yapmaktadır. Bana sorarsanız ben bu filmde en çok Ryewook'a güldüm. Sırada Heechul var. Heechul bir dans takımına sahiptir ve güzelliğinin yanı sıra birazcık egoist bir arkadaştır. 

Aynı dans takımında Donghae ve Shindong ile birliktedir. Gelgelelim, Kangin'e. Kang'in okulun dövüş kulübünde Eunhyuk ve gizemli bir panda ile birliktedir. Evet herkes sıradakinin kim olacağını merak ederken bu üç aday da sıradaki popüler çocuk olabilmek için ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar. Elbette aralarından ben vuruldum diye yalan söyleyen de çıkacaktır, ancak kül yutmaz öğrencimiz Kibum olayın aslını çözecektir. Acaba piskopatımızın soradaki hedefi kim olacaktır? Ya da bu üç çiçek çocuk değil de başka biri mi yüzüne pisliği yiyecektir? En önemlisi saldırganın kimliği açığa çıkacak mıdır?


Eeee Super Junior 13 kişi burada 11 kişi var 2 kişi nerede diyeceksiniz tabi ki. Filmin çekileceği sıralarda Super Junior üyeleri çok ciddi bir kaza geçirmişlerdir ve maknaemiz Kyuhyun ağır yaralandığı ve hastanede yattığı için filmde yer alamamıştır. Aynı şekilde Leeteuk da bu yüzden filmde oynayamamıştır. Aslında film boyunca pandayı da Ryewook canlandırmaktadır.

Ancak panda gizemini sonlandırdıklarında panda kafasının ardından sadece bir iki saniyeliğine Leeteuk çıkmaktadır. Bu sahne kısa olsa da Elflerimizi ağlatmayı başarır. Filmde ne çok erkek var dediğinizi duyar gibiyim, ufak bir süpriz olarak da SNSD Yuri'yi dans kulübüne katmışlardır. Ayrıca yeni öğrendiğime göre sondaki klipte dans eden sıradan öğrenciler arasında daha henüz çıkış yapmamış körpecik Shinee Key de bulunmaktaymış.

5 yorum Blogger 5 Facebook

  1. bu filmi ne zamandır indirmiştim ama izlemek için fırsat gelmemişti (: yazın vesile olacak sanırım izleyip öyle de yorum yapayım (:
    eline sağlık (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vesile olduğuma çok sevindim... :)
      İzledikten sonraKİ film görüşünü de merak ettim doğrusu... ^^

      Sil
  2. filmi izledim diyorum ki ben bir yere yorum yapacaktım :D o kadar blog listesinden kaç gündür bu yazıyı arıyorum :D bulmuşken hemen yorumumu atayım :P
    film için düşündüğüm her şey tuttu :D poşeti atanı da en son kime atacağını da tahmin etmiştim doğru çıktı :D
    onun dışında hangileri grubun üyesiymiş merak ettim cidden inceleyeceğim :D sanırım ilk saldırıya uğrayan üç kişi, sonra saldırıya uğrayacak üç kişi, saldırıya uğrayan ve saldırgan etti 8 kişi :) (AĞIR SPOİLER OLDU YALNIZ) diğerleri hakkında pek bir fikrim yok :P aaaaaaa bir de panda :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha ben de merak etmiştim acaba filmi beğenmedin mi diye... :D
      Diğer üyeler de sonra saldırıya uğrayacak o üç kişinin yanlarındaki kişiler... :)

      Sil
    2. tamam o zaman grubu tamamladık (: bu arada bitiş şarkılarına bayıldım cidden 23 nisan 19 mayıs gösterileri gibi :D bu grubu tuttum iyice bir inceleyeyim (:
      ellerine sağlık tekrardan (: yeni yazılarında görüşürüz (:

      Sil

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top