Yaban, Kurt Çocuk... Bu film sıradan bir kurt adam filmi değildir! Kan, korku, gerilim vb konuların hakim olduğu kurt adam filmlerini tamamen unutun ve ön yargılarınızdan sıyrılın önce bir. Çünkü bu film hakkında kötü eleştirileri hiç kaldıramam kusura bakmayın. Hani filmi ben yazıp yönetsem ancak bu kadar sahiplenirdim. Bu film tüm o aksiyon dolu kurt adam filmlerinin aksine buram buram aşk kokan acıklı bir kurt adam filmidir. Filmde baş rollerde Speedy Scandal filmindeki genç annemiz Park Bo Yeong ve Penny Penchers filmindeki haşarı gencimiz Song Joong Ki oynamaktadır. Bu ikisi ile bu sevimli aşk hikayesi şeker mi şeker bir hale gelmiştir.


Her filmde de aynı şey mi söylenir mübarek dediğinizi duyuyorum, ama elimden bir şey gelmez. Bu filmi izlemeyen tam olarak yaşıyor sayılmaz! Bu aralar acıklı olsun olmasın her filmde ağlamayı huy edinmiş ben, tabi ki bu filmde de ağladım. Ama her bünyede aynı etkiyi gösterir garantisi de veremem. Son sahne can alıcı kısımdı. Biraz filmden ipucu verecek gibi olucam ama şu birinin yaşlı, birinin genç olması azıcık da olsa rahatsız etti beni. O kadar kusur da olsun bari!

Adı: A Werewolf Boy
Yönetmen: Jo Sung Hee
Yapımcı: Kim Su Jin & Yoon In Beom
Yazar: Jo Sung Hee
Türü: Fantastik, Romantik
Süre: 122 Dakika
Yıl: 2012
  

Esas kızımız babasının ölümünden sonra babasının ortağının her şeyi alması üzerine çaresiz durumdadır. Kızımıza aşık olan ortağın kibirli oğlu ise ona ve ailesine küçük bir köyde ev alır. Annesi ve kız kardeşinden başka bir şeyi olmayan kızımız bir de hastalığıyla uğraşmaktadır. Aslında oraya taşınmalarının bir nedeni de doktorun kızımıza hava değişikliğinin iyi gelebileceğini söylemesidir. Hastalığı yüzünden okula dahi gidemeyen ve hiç arkadaşı olmayan kızımız bu eve alışmaya çalışmaktadır.

Kızımız, bir gece bir ses duyar ve evin daha önceki sahibinin bilimsel araştırmalar için kurtları yetiştirdiği ahıra girer. Vahşi bir yaratık ile karşılaşır ve çok korkar, ama karanlıkta ne olduğunu tam anlayamaz. Lakin ertesi gün o yaratığın aslında yabani çocuğumuz olduğu ortaya çıkacaktır. Polise haber verirler ancak polis de tam olarak yardımcı olmaz. Sosyal hizmetlere vermek isterler ancak bütün belgeleri hazır edene kadar yabani çocuğumuz bu aileyle birlikte kalmalıdır.


Çocuğun bu yabaniliğine katlanamayan kızımız da onu eğitmek için köpek eğitimi kitabından yararlanacaktır. Yabani çocuğumuz yavaş yavaş evcilleşmeye başlar. Zamanla ailenin bir bireyi olmuştur. Ama gel gör ki kızımıza aşık kibirli çocuk yüzünden oğlumuzun küçük sırrı ortaya çıkacaktır. Oğlumuz bir kurt adamdır! Film bittikten sonra kızımız ve kurt çocuğun sahnelerini birer kez daha izlemekten alıyokayamadım kendimi. Dizideki en şirin sahnelerin giflerini de size göstermek isterim. Bu gifler beni filmi izlemem için teşvik eden giflerdir. 

"Bekle beni, geri döneceğim..."
"기다려, 나 다시 올까"

 

4 yorum Blogger 4 Facebook

  1. bu filmin bende çok büyük bir etkisi oldu.şimdiye kadar izlediğim filmlerin arasında ilk beşte diyebilirim.sonu zaten müthişti.sonunda sevmediğim bir yer vardı o da kızın çocuğu tekrar bırakıp gitmesi.madem geri geldin niye gidiyorsun kalsana bari dimi :) :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bence de muhteşem bir filmdi. Ben ilk beş diyemesem de mutlaka ilk onun içinde bu film... ^^
      Hahaha o kısım benim de aklımı kurcaladı. Yıllar sonra kavuşmuşsun bırakmasana, dimi ama... :D

      Sil
  2. Filmin afişleri bile tüylerimi diken diken etmeye yetiyor.
    Sonunu ben de sevmemiştim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet afişleri bile çok güzel hazırlanmış bir film... :D

      Sil

 
Cadı Kazanı © 2013. All Rights Reserved.
Top